Porodice nestalih mladića APELUJU: Molimo da dođe što više kajakaša i pomogne nam

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs

Potraga za Milošem Markovićem (37), Nenadom Trivkovićem (38) i Milanom Nikolićem (36) koji su u subotu veče nestali u Dunavu nakon što je čamac u kojem su bili prevrnuli jaka košava i veliki talasi, nastavljena je i danas, a tim povodom kontaktirali smo Miloševog brata Dušan koji je poslao apel.

– Nema novosti za sada, i dalje ih tražimo, ali još uvek ništa… Ima dosta čamaca na reci koji nam pomažu, tu su i pripadnici Jedinice za bezbednost na rekama, Žandarmerija, građani koji šetaju obalom. Ovim putem šaljemo apel i molimo sve kajakše koji mogu da nam pomognu da dođu na reku. Jedino oni mogu da priđu blizu obali i nepristupačnim delovima. Takođe molimo i sve ljude dobre volje da se priključe u potragu. Jedino što smo za sada našli je Manetov ranac, dokumenta – rekao je Dušan brat nestalog Miloša Markovića (37).

Jedino je, podsetimo, Mane Knežević (37) uspeo da dopliva do kopna. Nezvanično, držao se za dasku. Probio se kroz šibljik i pomoć zatražio u jednoj kući. I dalje je pod lekovima za smirenje. Još mu u ušima odzvanja poziv u pomoć njegovih prijatelja.

U nedelju je sa policijom došao i opisao šta se dogodilo te subote. Knežević je, navodono, rekao da je vetar jako duvao, da ih je jedan talas podigao, a drugi poklopio.

Četvorica drugova su te subote oko 21 čas seli u čamac i krenuli ka Novom Beogradu. Kako je vetar bio jak, a talasi veliki ubrzo su, na svega kilometa od Pančevačkog mosta, prevrnuli “Tri princeze”. Tada je Mane poslednji put čuo i video svoju trojicu prijatelja.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.



Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar