Sanja Kužet kupila džip od 35.000 evra: Voditeljka pokazala da voli skupe automobile

Jedna od bliskih drugarica ispričala detalje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: printscreen/youtube

Voditeljka muzičkog takmičenja “Zvezda Granda”, Sanja Kužet, nedavno je pazarila belog džipa marke “Pežo 2008” koji je star godinu dana. Za isti je iskeširala pozamašnu svotu novca, te njeni prijatelji kažu da je mogla i za te pare da kupi stan.

Sanja Kužet se častila automobilom od 35.000 evra koji danima privlači pažnju prolaznika, a voditeljka teško pronalazi mesto za parkiranje svog četvorotočkaša. Kako je otkrio izvor blizak njoj, nudili su joj i jeftiniji auto, ali ona je želela što kvalitetniji:

– Sanja voli da vozi dobre i nove automobile zato je za ovu “2008” iskeširala 35.000 evra. Mi smo joj rekli da može i neki jeftiniji da uzme, ali ona nije želela. Kada je tražila vozilo za sebe rekla je da joj je najbitnija udobnost, ali i to da je lepog izgleda. Htela je baš belu boju pa je vozilo čekala par meseci zato je u njenom vlasništvu tek od skoro. Prošli mesec je sa njim išla i na Kopaonik i rekla mi je da je super išao po snegu- kaže jedna od najboljih drugarica poznate voditeljke.



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar