Prošetajte Balkanskom ulicom i upoznajte “Bajke iz Flajke”: Najbolja domaća vina i rakije u SRCU Beograda

U bogatoj ponudi vina u prodavnici Bajke iz flajke možete naći i vino našeg čuvenog tenisera Novaka Djokovića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Bajke iz flajke

U srcu Beograda,u Balkanskoj 11, otvorena je kuća vina “Bajke iz Flajke”. Domaća vina, domaće rakije domaći proizvodi, u lepo uredjenom ambijentu, na najbolji način predstavljaju sve brže rastuću srpsku vinsku industriju.

Balkanska ulica, u samom centru grada, oduvek je predstavljala simbol starog Beograda, gde su se nekad nalazile radnjice starih zanatlija, polako se vraća na turističku mapu grada, pa je samim tim i lokacijski idealna za prodavnicu domaćih vina.

Foto: Bajke iz flajke

Danijela Jankovic, radnica u ovoj prodavnici bajkovitog imena, kaze da najveći broj kupaca dolazi iz inostranstva, da se mnogi vraćaju, kad jednom probaju srpska vina, ne odlaze iz Beograda bez vinskog paketa.

– Trudimo se da našim mušterijama na najbolji način predstavimo vinsku industriju Srbije. Ponudimo im da probaju naša najbolja vina, tako da iz naše radnje ne izlaze praznih ruku, kaže ljubazna Danijela.

Pored turista, česti kupci su i Beogradjani, koji, spuštajući se niz ovu ulicu, budu privučeni zanimljivim imenom i lepo dizajniranim enterijerom.

– Radimo i dostavu vina, poklon paketa, dizajniranih po vrhunskim standardima, prilagođeni posebnim praznicima i događajima, kaže Danijela.

U bogatoj ponudi vina u prodavnici Bajke iz flajke možete naći i vino našeg čuvenog tenisera Novaka Djokovića, ali i 30 drugih, renomiranih, ali i manje poznatih vinarija iz čitave Srbije.

U podrumu se takođe nalazi i prostor za degustacije i promocije vina.

Foto: Bajke iz flajke

Poseta vinarijama, kao deo vinskog turizma, sve više i više zanimljiiva je domaćim i stranim turistima. Vinski turisti žele, kroz vinske ture, da se upoznaju ne samo sa vinarijama, već i sa vinskim krajevima.

Prošetajte se Balkanskom ulicom i upoznajte vinsku bajku!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar