Zbog ove tragedije Dragan Petrović Pele OSEDEO preko noći: Pred početak predstave mu javili TUŽNE vesti

Glumcu su pred sam početak predstave, dok je bio u pozorištu, javili da mu je poginuo stariji brat

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FAME Solution/promo

Dragan Petrović Pele je jednom prilikom otkrio da je zbog tragedije koja je pogodila njegovu porodicu osedeo preko noći.

Glumcu su pred sam početak predstave, dok je bio u pozorištu, javili da mu je poginuo stariji brat.

– Saznao sam pred sam početak predstave. Bila je to, sećam se, “Kolubarska bitka”. Nije u to vreme bilo mobilnih telefona, neko je javio u pozorište. Pitao sam Mišu Janketića, pošto u toj predstavi on igra glavnu ulogu, a ja sam imao dve-tri scene, da li mogu da idem, da li može da igra bez mene. Kaže mi – naravno. Ulećem u neku krntiju od auta koji sam tada vozio i odlazim. Kasnije sam se osvestio. Imao sam 28 godina tada. I kada sam se vratio na Akademiju, vratio sam se kao sed čovek – ispričao je Pele.

Na pitanje kako čovek izdrži tako nešto rekao je da se u prvom trenutku ne oseća ništa.

– Izdrži. To je onaj mehanizam samoobmane. Isto je kao i kad se posečeš. To ne boli odmah, boli kasnije. Nalet adrenalina. U prvom trenutku ne osećaš ništa, onda kad se malo osvestiš, osećaš bes, pa tek onda tugu – rekao je Dragan Petrović Pele u emisiji.

Pele je rekao i da je njegov brat bio sušta suprotnost njemu. Opisao ga je kao visokog, mirnog i staloženog, dok je, kako kaže, on uvek izvodio neke “kerefeke”.

Da nesreća ne ide sama svedoče i dalji gubici koji su ga pratili tokom života. Za bratom, preminuli su mu i roditelji.

– Prvo je poginuo brat, pa je umro tata, i na kraju je 2013. godine preminula i mama. Dok je tata bolovao, sve vreme sam radio, išao sam na fakultet i igrao predstave, ali sam ih redovno obilazio. Kada se mama razbolela, mesec dana je ležala u bolnici „Sveti Sava“, gde sam odlazio svaki dan. Na dan sahrane igrao sam komediju. Malo je teško da se čovek „prebaci“, ali to je život – zaključio je Pele tada.



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar