Glumački izazov dostojan najjačeg “Avendžera”: Mark Rafalo igra dve uloge u novoj seriji (VIDEO)

Pogledajte trejler za seriju "I Know This Much Is True"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Poznati glumac Mark Rafalo ima novu seriju. Reč je o drami “I Know This Much Is True” koj je ove nedelje počela da se prikazuje.

U ovoj HBO Produkciji Rafalo igra dve uloge, dva brata koja se u potpunosti razlikuju. To je adaptacija istoimenog romana, koji je napisao Vali Lamb.

Trebalo je da počne da se prikazuje 10. maja, ali su producenti odlučili da obraduju svoju publiku. U 6 epizoda ćemo da vidimo život braće Tomasa i Dominika. Dublje preispituje odnos između braće, od kojih jedan pati od šizofrenije. Moći ćemo da vidimo kako zajedno pokušavaju da se izbore sa svim što život stavlja pred njih, ali vratićemo se i u prošlost i prisustvovati njihovom odrastanju.

“Znamo kako će se završiti”: Tvorac “La casa de papel” otkrio kraj hit serije! (FOTO+VIDEO)

“Priča govori o dva brata. Znao sam da će biti teško igrati nekog ko je mentalno bolestan, ali odmah mi je bilo jasno da je Tomas duša ove priče. Dok se Tomas gotovo predaje nakon dugogodišnje borbe sa bolešću, shvatamo da i Dominik ima mnoge probleme. On je u konstantnoj borbi sa celim svetom, udaljio se od dragih osoba”, rekao je Mark Rafalo.

Pogledajte trejler:

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez odobrenja redakcije Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar