Dnevni horoskop za 17. mart: Bikovi, stres vam ugrožava san, Škorpije, problemi u ljubavi

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Niste u najboljem raspoloženju. Zato i niste raspoloženi da plaćate račune.  Svakako nije baš najpovoljniji dan za posao. Danas ste raspoloženi za muško društvo jer vam prija ta energija adrenalina. Za opuštanje pored partnera niste baš zainteresovani. Zdravlje dobro.

BIK

Otvoreni ste za saradnju na svim nivoima jerr ste dobro orijentisani ka uspehu.Dan je pun iznenađenja i zato ovo može biti vreme koji  donosi neočekivane susrete ili osećanja. Pod stresom ste i to vam ugrožava san.

BLIZANCI

Svesni ste svojih dobrih i jakih potencijala i zato ne brinete o poslu. Spremni ste na sve moguće izazove u ljubavi. To znači da danas širite ljubav. Nemate tegoba na polju zdravlja.

RAK

Sve moguće promene na poslu određujete  sami. Pa razmislite u tom pravcu samostalnosti. Dinamičan dan u smislu opuštanja i odmora. Odmarate pored voljene osobe. Veoma ste pospani.

LAV

Imate malu prednost na poslovnom polju i zato izazivate ljubomoru.

Kada imate  više mogućnosti kako da provedete dan to vas čini jako zadovoljnim. Na vama je da izaberete. Zdravlje dobro.

DEVICA

Neke svakodnevne aktivnosti su deo vašeg jučerašnjeg plana. Ide sve po rasporedu koji ste odredili. Manje nesulasice u ljubavi i partnerskim odnosima završavaju se krajem dana.Odlično se osećate.

VAGA

Danas ne bi trebalo da dozvolite da na vas utiče tuđe mišljenje. Imate dovoljno aduta da se pokažete na delu. Dan koji nosi malo promena na ljubavnom i emotivnom polju. Zdravlje je dobro i bez većih tegoba.

ŠKORPIJA

Povucite se od osoba koje vas previše uznemiravaju. Tako izbegavate neminovni veći stres.Danas se osećate pritisnuto i od strane emotivnog partnera. Potrebno  je da smanjite emotivne ucene i pritiske. Dobro se osećate.

STRELAC

Produbite postojeće poslovne i prijateljske odnose . Od toga vam zavisi posao i profit. To vam treba za budućnost. Zanimljiva ljubavna dešavanja ali ipak daleko od pravog izazova. Moguće da imate osetljiv stomak.

JARAC

Uključite se i u sporedne poslove jer su i oni bitna karika u vašoj karijeri. Tako možete ohladiti glavu. Pokažite svoje želje na emotivniji način. Tako će i partner biti zadovoljniji. Zdravlje je veoma promenljivo.

VODOLIJA

Želite jedno a radite drugo i niste jasni ni kolegama ni sebi. Nikako da se usaglasite sa potrebama za boljom organizacijom. Ništa nije različito od poslovne sfere. Ne možete da usaglasite osećanja i razum. Nemate tegobe.

RIBE

Za vas danas  ne postoje zatvorena vrata nego dobre mogućnosti. Zato i ne brinete o poslovnom polju. Kada nešto želite o tome obavestite voljenu osobu. On nema pojma o čemu razmišljate. Bez promena na polju zdravlja.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rsIzvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar