Vučić o opoziciji i tajkunskom “Danasu”: Ne znam šta hoće od mene, u ludilo da ulazite ne vredi

On je pokazao naslovnu stranu jednog dnevnog lista na kojoj se vidi da nešto potpisuje i rekao da on jeste nešto potpisivao, ali ne ono što bi opozicija htela

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/Rade Prelić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da ne zna šta tačno opozicija hoće od njega jer sa jedne strane govore da je potpisao i osuđuju ga, a sa druge ga nabeđuju da nije.

– Šta hoćete od mene, samo streljanje Aleksandra Vučića, nadam se metaforično. Ozbiljnu politiku ostavite nama. Oni govore Vučiću potpisao si, nisi, a u stvari jesi. Potpisao si ono što nismo videli šta je, ali ćemo objasniti da si nešto sakrio. I znaju da sam protiv Rusa, ali to krijem. U ludilo da ulazite ne možete i ne vredi. A šta bi im bila politika da će uspešnije da vode Srbiju. Zamislite da priču o veštačkoj inteligenciji spojite sa Obradivićem, Jovanovićem, Stamenkovski – rekao je on.

On je pokazao naslovnu stranu jednog dnevnog lista na kojoj se vidi da nešto potpisuje i rekao da on jeste nešto potpisivao, ali ne ono što bi opozicija htela.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

– Da li je to objektivno ili fer. Da održim 500 konferencija da dokažem da neko nešto obmanjuje? Šta da kažem? – rekao je Vučić.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar