Ne tražite opravdanja za njega: Tri jasna signala da njemu nije stalo do vas

Vreme je da skinete "ružičaste" naočare i suočite se sa istinom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Na žalost, umesto da budu uživanje, pojedinim ljudima je veza naporna, opterećujuća, zbunjujuća, a najčešće je tako zbog neozbiljnosti jednog od partnera.

Transformacioni kouč, specijalizovana za partnerske odnose, Slađana Trikić, otkrila je koji su to znaci da muškarac ipak nije zaintersovan za tebe:

– Postoji mnogo znakova na osnovu kojih možemo da zaključimo da naš partner nije više zainteresovan. Stvar je u tome što često “zažmurimo na jedno oko”, pravimo se da ne vidimo ili ne želimo da prihvatimo.

I onda ostajemo u tom odnosu i mučimo se. Patimo. Ponižavamo se. Sve dok on konačno ne raskine. A onda patimo još više – navodi Slađana i otkriva koja su to 3 najčešća znaka, da nije zainteresovan:

1. Prati tvoje storije i lajkuje tvoje slike i postove, što ostavlja utisak da mu se sviđaš, ali u realnosti, najverovatnije je da on to radi i sa mnogim drugim devojkama.

Foto: Shutterstock

2. Piše ti poruke kasno uveče, ali te nikada ne pozove da se vidite. Kada mu odgovoriš na te kasne poruke, to samo hrani njegov ego i to je sve što mu je u tom trenutku potrebno.

3. Igra igru “vruće-hladno”. U jednom trenutku deluje super zainteresovano i onda nestane i ne javlja se. Ti ostaješ zbunjena, a on zapravo nije dovoljno zainteresovan.

– Postoji još mnogo znakova da on nije zainteresovan, ali ova tri su najčešća – zaključuje Slađana.



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar