Hteo da slika zmiju, a ona ga OŠAMARILA: U šoku gledao kako mu KRV lipti niz lice (VIDEO)

Avanturista je rekao da je piton bio dugačak oko 2,5 metra

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Youtube/Test 1

Jedan Australijanac je objavio snimak krvavog, ali nasmejanog lica nakon što ga je  piton dugačak skoro 2,5 metra “ošamario”.

Džoel Harington je sa prijateljima pešačio stazom kroz prirodu do vodopada Klemšel u okolini Kernsa. Hteli su odu tamo na kupanje, ali kada su izašli iz klisure reke Behane naleteli su na zmiju na drvetu.

Grupa je stala da fotografiše i snimi gmizavca, ali kada je Džoel krenuo da pokupi sa tla flašu koja mu je ispala predator se obrušio na njega. Sledećeg trenutka Džoel je shvatio da mu krv lije niz lice.

– Dobro sam, dobro sam. Prosto je ludo koliko ima krvi – rekao je on na snimku.

Avanturista je kasnije rekao za lokalni list Kerns post da je zmija bila duga oko 2,5 metara.

– Bila je to bezbedna udaljenost, ali svaki put kada bih spustio kameru moj prijatelj je govorio da se približava. Osećao sam se kao da me je neko upravo ošamario i pao sam niz stenu. Krv mi je bukvalno curila iz lica – ispričao je on.

Džoel kaže da je zatim stavio majicu preko rane da zaustavi “zastrašujuću” količinu krvi koja je lila.

– Jedino mi je drago što mi nije pogodio oko. Da me je udario u oko, mogla je da bude zaista ozbiljna situacija – ispričao je on.

Stručnjak za zmije iz Kernsa Dejvid Volton je u izjavi za 7News savetovao ljudima da ostave dovoljno prostora zmijama ako ih vide u prirodi.

– Ako vidite zmiju, samo joj zaobiđite u širokom krugu. Zmije ne napadaju niti ujedaju bez razloga – rekao je on.

Stručnjak dodaje da one moraju da se osete itekako ugroženo da bi reagovale na taj način. Takođe smatra da je piton koji je “ošamario” Džoela verovatno lovio slepe miševe na drvetu i da je bio zbunjen i iznenađen.



Izvor: Objektiv.rs, daily star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar