Hakimi na spisku reprezentacije iako je optužen za silovanje

Fudbaler Pari Sen Žermena optužen je 3. marta za silovanje 24-godišnje žene

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP

Ašraf Hakimi se nalazi na spisku igrača za predstojeće prijateljske utakmice Marokanske selekcije, iako je u Francuskoj optužen za silovanje.

– Mi i svi Marokanci, stojimo iza Ašrafa. Postoji prezumpcija nevinosti dok se ne dokaže suprotno – rekao je danas selektor Maroka Valid Regragi.

Fudbaler Pari Sen Žermena optužen je 3. marta za silovanje 24-godišnje žene, koja je navela da se sve dogodilo u njegovoj kući u Parizu.

Hakimijev advokat odbacio je optužbe i rekao da se radi o “reketiranju”.

Njemu je dozvoljeno da napusti Francusku, a prošle srede je igrao na gostovanju protiv Bajerna iz Minhena (0:2), u revanš meču osmine finala Lige šampiona.

Maroko će 25. marta u Tandžeru dočekati Brazil, da bi tri dana kasnije u Madridu igrali protiv Perua.

Regragi, koji je vodio Maroko do četvrtog mesta na Svetskom prvenstvu u Kataru, rekao je da često razgovara sa Hakimijem.

– Često razgovaram sa Ašrafom, kao i sa većinom igrača. On je miran, to je najvažnije. On je jak na terenu i van njega – dodao je Regragi.

Maroko je prošle godine postao prva afrička selekcija koja je došla do polufinala Svetskog prvenstva. U grupnoj fazi su ostvarili pobedu nad Belgijom, a zatim su u nokaut fazi eliminisali Španiju i Portugal.

Hakimi je zbog odličnih nastupa na Svetskom prvenstvu u Kataru ušao u najbolji tim u izboru FIFA za prošlu godinu.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar