Popeo se na TAVAN i ugledao zubatu zver od 2,5 metra: Kada je NAMIGNULA izbezumio se od straha (VIDEO)

U početku se nije mnogo pomerala, ali joj je onda uperio svetlo u glavu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Annebel Van den Heuvel / Panthermedia / Profimedia

Građevinski inspektor koji je posetio kuću u izgradnji u Severnoj Karolini radi rutinske inspekcije našao je neštošto ga je zabrinulo više od kršenja propisa. Din Braun se popeo na tavan trospratnice u Vilmingtonu, kada se našao oči u oči sa 2,5 metra dugačkim aligatorom.

Kada se popeo i počeo da da se osvrće po prostoriji prvo je naišao na nešto što je izgledalo kao igraška, ali se onda zaprepastio, kada je drugi put pogledao u tom pravcu.

– Nisam pridavao važnost tome. Mislio sam da je to neka vrsta lažnog, punjenog aligatora. Nastavio sam da radim svoj posao, a onda sam ga pogledao i shvatio da se kreće i diše – rekao je Braun za televiziju WECT 6.

On kaže da se aligator u početku nije baš pomerao, pa je pretpostavio da je spavao.

– Ali kada sam mu uperio baterijsku lampu u glavu, njegove oči su počele da se otvaraju, a on mi je namignuo i rekao mi da je živ – ispričao je inspektor.

Braun se odmah povukao polako praveći nekoliko fotografija kao dokaz, a zatim pozvao jednog od svojih saradnika da upozori sve na njegovo šokantno otkriće. Međutim i njegove kolege su bile u neverici, bez obzira na slike.

– Niko mi nije verovao. Zvao sam telefonom, rekao sam ljudima oko sebe, ali mi niko nije verovao – ponavlja Braun.

Na kraju je neko od majstora konačno odlučio da ode na tavan da proveri i tamo zatekao smrtonosnog predatora. Ekipa građevinaca je u tom trenutku ozbiljno shvatila upozorenje inspektora, evakuisala gradilište i pozvala službu za kontrolu divljih životinja da vrati nezvanog gosta u prirodu.

Svi su bili u šoku kada su shvatili da se gmizavac popeo uz više stepenica kako bi došao do svog skrovišta. Braun veruje da je aligator zalutao iz obližnje močvare kroz vrata koja su slučajno ostala otvorena tokom vikenda.

Kaže da je za 30 godina na tom poslu ponekad viđao zmije, veverice, razne glodare, pa čak i manje aligatore, ali da njih nikada nije zatekao na spratu neke građevine.

 

 



Izvor: Objektiv.rs, NY Post

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar