Jezive informacije o smrti Hajeka u Maleziji! Njegovo telo je trebalo da bude bačeno u more

Izgleda da je skijaš preminuo dosta ranije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Czech Ski & Snowboard

Svet skijaških skokova bio je potpuno šokiran kada je u petak 10. marta saznao za smrt bivšeg češkog skakača Antonina Hajeka, a samo dva dana kasnije nove informacije dodatno iznenađuju sportsku javnost.

Naime, kako prenose mediji u Češkoj, skijaški savez te zemlje saopštio je u petak tužnu vest o pogibiji Hajeka, za kojim porodica i policija tragaju već nekoliko meseci. Tragovi su vodili do Malezije, ali su se tu završavala svaka dalja potraga.

Nažalost, kraj potrage se pokazao kao najmračniji . „Hajek je mrtav“ – glasilo je zvanično saopštenje iz Češke.

Prema pisanju lista „Blesk“, koji donosi nove iformacije, bivši skakač je odavno mrtav, a njegovo telo je, kako navode: “Trebalo da bude bačeno u more”. Otuda dugotrajna potraga i dugotrajna identifikacija, tim pre što Čeh kod sebe nije imao dokumenta.

Prvobitna informacija je glasila da je Hajek preminuo u 36. godini. Rođen je 12.02.1987. Ipak, sve ukazuje na to da nije doživeo svoj rođendan i da je preminuo u 35. godini.

Hajek je 2010. godine postavio je državni rekord u dužini skoka – 236 metara na Svetskom prvenstvu u ski letovima u Planici. Dva puta je bio učesnik na Olimpijskim igrama. Po završetku karijere radio je kao trener mladih skakača, a poslednjih godina sarađivao je i sa ženskim i muškim reprezentativcima.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar