Jeziva fotografije ZMIJE u izopačenom položaju zapanjila internet: Kruže lude i gadne teorije (FOTO)

Nije poznato kako se tamo zaglavila, ali postoje neka nagađanja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Facebook/Sunshine Coast Snake Catchers 24/7

Jeziva fotografija zmije koja izlazi iz zadnjice žabe zbunila je društvene mreže. Objavila ju je australijska služba za hvatanje zmija Sunshine Coast Snake Catchers na Fejsbuku, a na njoj se vidi kako mala istočna smeđa zmija visi iz tela zelene žabe.

Nije poznato kako se tamo zaglavila, ali postoje neka nagađanja. Lovci na zmije misle da žaba možda nije mogla da svari zmiju, pa je gmizavac možda uspeo da se ceo provuče kroz žabin probavni sistem.

– Poslata nam je ova luda fotografija zelene žabe sa mladunčetom istočne smeđe zmije koja joj izlazi iz zadnjice. Da li se žaba mučila da svari i izbaci zmiju? Da li je smeđa zmija klizila skroz kroz probavni sistem? -napisali su zbinjeni hvatači zmija.

Žena koja je pronašla zaglavljene životinje otkrila je da je žaba pokušavala da izvuče zmiju zadnjim nogama, pa joj je ona u tome pomogla i na kraju je izvukla.

Fotografija je zbunila korisnike Fejsbuka i izglada da nikome nije bilo jasno šta se tačno dogodilo. Mada je iz komentara jasno da su bili zgroženi.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar