SRBIJA JE MOJ ŽIVOT! Vučić: Neću da pokleknem ni pred stranim, ni pred domaćim pritiscima (VIDEO)

Predsednik poslao snažnu poruku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TANJUG/ JADRANKA ILIC/ bg

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je juče u “Ćirilici” na TV Hepi, a sada je na Instagram nalogu “avučić” objavljena snažna poruka predsednika iz ove emisije.

– Boriću se za Srbiju i neću da pokleknem ni pred kakvim ni stranim, ni domaćim pritiscima. Čuvaću Srbiju, Srbija je moj život. Mi ćemo se boriti i sačuvaćemo i odbranićemo našu Srbiju – istakao je Vučić.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Александар Вучић (@avucic)

Podsetimo, predsednik je sinoć govorio i o formiranju velikog narodnog pokreta.

– Hoću s narodom da razgovaram, neće biti ukidanja SNS, to je ubedljivo najbolja partija. Da li ima kukolja? Naravno da ima. Da li ima neodgovornih, neozbiljnih? Naravno da ima, SNS može to da vidi i prihvati. Zašto želim da idem u formiranje velikog narodnog pokreta koji bi bio nadstranački. Idemo do maja, do skupštine stranke, da može i najveća stranka da se saglasi ako budu želeli. Pred nama je u naredne dve godine najteži politički period, nadam se ne ekonomski, potrebno je postići jedinstvo – kazao je on i dodao:

– Najveći broj intelektualaca podržava Srbiju napretka, a ne da imamo intelektualce ekstremiste s obe strane koji se ujedine velikom brzinom. Moramo da pokažemo da je prava elita najozbiljniji ljudi, za pristojnu, racionalnu, Srbiju budućnosti. Da, radnici, da, seljaci, koji će da se bore za svoju zemlju. Meni je poslednji mandat, ne zbog mene, nego zbog Srbije da kažu ne damo vam da uništite Srbiju, ekstremistima sa leve i desne strane. Da li ćemo uspeti ili ne, videćemo – rekao je Vučić.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar