Kupio ŠTENE od sumnjivog lika, a ono se kikotalo KAO ČOVEK i ujelo ga: Pogledajte na šta liči (VIDEO)

Kada je došlo vreme da upozna svog novog najboljeg prijatelja, primetio je nešto čudno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen

Jedan Amerikanac je sa internetom podelio priču o tome kako mu je odgajivač pasa umesto šteneta američkog bulija uvalio malu hijenu koja ga je ugrizla i kikotala se “kao da je na kreku”. Njegov video je postao viralan sa preko 3,4 miliona pregleda na TikToku.

On je pronašao onlajn oglas sa fotografijama “roditelja”, čiji izgled ga je oduševio, pa je dao depozit kako bi rezervisao njihovo štene.

Kada je došlo vreme da upozna svog novog najboljeg prijatelja, primetio je nešto čudno.

– Jesi li šišao uši ili tako nešto? Da li si siguran da je to pas? Liči na vombata – priseća se on šta je upitao prodavca.

@infared_savageI just found out my bully is a hyena 🤦🏾‍♂️🤦🏾‍♂️😂😂😂😂😂♬ original sound – INFARED_SAVAGE

Ovaj mu je samouvereno odgovorio da je siguran i pokazao mu ženku i mužjaka koji su tobože izrodili štene, za koje je momak u svom videu rekao da se ponašalo kao da je na kreku.

Iako zbunjen, rešio je da ga odvede kući i da mu ime Nina, pošto je u pitanju bila ženka.

– Taj prokleti pas me je pogledao i nasmejao se. Bio sam tako uplašen i pitao se čemu se smeje. To nije bio životinjski smeh. Bio je ljudski – ispričao je on dok su se u pozadini vrtele fotografije “psa”.

Prodavac je bio odlučan da zaključi posao i odbacio je zabrinutost novog vlasnika hijene, rekavši mu da će “pas preći preko te faze”.

“Faza” se izgleda nastavila, pa je prevareni čovek ispričao kako ga se Nina jednom prilikom nasmejala i ugrizla ga za nogu. Nije jasno da li je mladić na kraju vratio hijenu uzgajivaču, ali je po njegovoj reakciji, to vrlo verovatno.

Ljudi u komentarima su po svemu sudeći crkavali od smeha poput Nine, ali su ga neki upozorili da su hijene veoma opasne divlje životinje.

– Hijene se smeju kada se osećaju ugroženo ili kada su napadnute, pa bih ja na tvom mestu bio jako oprezan – napisao je neko u komentarima.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar