Jokić posvađao bivše NBA košarkaše! Žustra rasprava usred emisije, čak je i legenda morala da se umeša!

Neverovatna svađa na nacionalnoj televiziji zbog GOAT-a

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/ Twitter

Kada Nikola Jokić odreaguje na kritiku, onda znamo zasigurno da ona baš i nije na mestu, a Kendrik Perkins bio je prvi na čiju je srpski košarkaš imao šta da kaže.

Bivši NBA košarkaš prozvao je Jokića kako “nabija statisiku”, a ono što je najviše izazvalu najviše pažnje jeste to što je Perkins izajvio da je Srbin do dve uzastopne MVP titule stigao zato što je belac.

Bivši centar je o tome pričao u emisiji “First take” (u urbanom rečniku – prvi utisak) koja se emituje uživo na nacionalnoj televiziji “ESPN”, a njegov kolega, takođe bivši košarkaš Džej Džej Redik, u neverici je prihvatio takav stav.

Nakon samo nekoliko dana od te izjave došlo je do žustre svađe između nekadašnjih NBA košarkaša.

Redik: Želim nešto da kažem. Stivene, bez uvrede prema tebi i emisiji, ona je izuzetno važna i zaista je čast biti za ovim stolom svakog dana. Ali ono čemu smo upravo prisustvovali je problem koji ova emisija ima. Pravimo narative koji ne postoje u realnosti. Ono na šta impliciraš, da su belci koji glasaju u NBA rasisti i da favorizuju bele igrače…

Perkins: Nisam to rekao! Nisam to rekao!

Redik: Baš to si pričao!

Perkins: Izneo sam činjenice! Izneo sam činjenice!

Redik: Svi znamo na šta si mislio pre neki dan i na šta si mislio danas.

Perkins: To su činjenice!

Legenda NBA lige i bivši igrač Čarls Barkli koji sada radi kao košarkaški analitičar i komentator, takođe se oglasio i osudio Perkinsonove tvrdnje.

– Uvek pričam o “ESPN” bolesti. Mnogi od ovih momaka kada dođu na TV kažu: ‘Pa ja sam na ESPN-u, moram da kažem nešto provokativno’. I znate šta je u vezi toga, uvek ćete naći neke budale tamo, verovatno ćete dobiti neke budale da se slažu sa njim… Mogu vam obećati da nikada nisam rekao ništa na televiziji samo da bih dobio klikove – rekao je Barkli i dodao:

– Ovo je prešlo granicu. Redik je jedini koji je uzvratio Perku prošle nedelje. Drago mi je što je to uradio, jer kada sam to prvi put čuo, rekao sam: ‘Čoveče, ovo mora da je jedna od najglupljih stvari koje sam ikada čuo’ – poručio je Barkli.

Bonus video:

 Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar