Ramos objavio kraj reprezentativne karijere

On je za reprezentaciju debitovao još 2005. godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP/Hussein Malla

Španski fudbaler Serhio Ramos saopštio je da završava reprezentativnu karijeru.

Iskusni defanzivac, koji će uskoro napuniti 37 godina, oglasio se na društvenim mrežama i uz dosta “gorčine” obrazložio odluku.

– Došao je čas da kažem zbog igranju za nacionalni tim, u našem crvenom dresu. Ovog jutra sam dobio poziv selektora koji mi je rekao da ne računa i da neće računati na mene, bez obzira na nivo igre koji budem prikazivao u nastavku svoje karijere – napisao je dugogodišnji štoper Real Madrida, a od 2021. godine član PSŽ-a.

Ramos je za reprezentaciju debitovao još 2005. godine, upisao je 180 nastupa, postigao 23 gola i bio deo tima koji je osvojio EURO 2008 i EURO 2012, kao i Mundijal 2010. u Južnoj Africi.

Ramos nije bio član tima u Kataru, a ističe da je došao kraj putovanju, za koje se nadao da će trajati duže i koje se završava sa ukusom gorčine u ustima.

– Mislim da je moja karijera zaslužila da bude okončana ličnom odlukom ili time što moje igre nisu na nivou nacionalnog tima, a ne zbog godina ili drugih razloga koje nisam ni čuo, ali sam ih osetio. Biti mlad ili malo stariji nije vrlina ili mana, to je samo privremena stvar koja nema veze sa igrama i sposobnostim – istakao je Ramos.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar