Đoković o napadima da je lažirao povredu: Ko beleži velike rezultate, uvek ima kritičare koji spekulišu

Dobar deo teniske javnosti mu ne veruje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković izašao je pred medije u Teniskom centru Novak na Dorćolu, gde je prokomentarisao optužbe da je lažirao povredu na Australijan openu.

Srpski teniser je osvojio Grend slem u Melburnu iako je imao rascep mišića zadnje lože u dužini od tri centimetra.

Iako je istinitost njegove povrede povrdio i prvo čovek australijskog tenisa, dobar deo teniske javnosti mu ne veruje.

 – Priče su uvek prisutne, nije to samo u mom slučaju. Sportista koji beleži velike rezultate, uvek ćemo imati kritičare koji spekulišu da li je to verodostojno ili nije. Nemam energije, niti želje i vremena da se bavim svakom pričom koja izađe na Internetu. Ja znam šta je istina. Neki ljudi su istupili, pa i sam direktor koji je rekao kakva je povreda bila. Australija je bila mesto gde sam beležio najbolje rezultate. Iako sam imao kratak boravak prošle godine i napustio sam zemlju kako sam napustio, imao sam želju da se vratim. Osećao sam pritisak van terena, naročito prvih par nedelja dok se nisam privikao. Jeste bilo situacija tokom turnira koje nisu bile prijatne da se nosim sa njima. To je sastavni deo mog puta i tim više je ta pobeda slađa. Ispunjeniji sam ponosom, budući da sam prolazio kroz te stvari sa tvojim timom – rekao je Đoković.

A što se tiče povrede, ona je sanirana.

– Što se tiče moje situacije sa povredom koju sam dobio pred AO, ona je sanirana. Bližim se intezitetu od 100 odsto, još nisam na tom nivou.

Bonus video:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar