Ćerka Siniše Mihajlovića objavila potresno pismo i užasne poruke koje je dobijala nakon smrti oca (FOTO)

Napomenula je da zbog svoje ćerke mora da se vrati normalnom životu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Lisa Guglielmi/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia/Printscreen/Instagram/Ilustracija

Mlađa ćerka Siniše Mihajlovića, Virdžinija Mihajlović suočila se sa užasnim porukama i kritikama nakon smrti oca, pa se sada tim povodom oglasila emotivnom porukom na društvenim mrežama.

Mnogi su kritikovali Virdžiniju kako može da objavljuje fotografije nakon smrti oca, da se lepo oblači i šminka, da bude nasmejana, a ona im je sada svima sve sasula u lice uz poruku da samo ona zna kako joj je iznutra kada su joj srce i duša polomljeni u komadićima.

Ona je napomenula da zbog svoje ćerke mora da se vrati normalnom životu, jer zaslužuje najlepše moguće detinjstvo. Takođe, i njen suprug, koji je bio uz nju u najtežim momentima.

– Polako ću pokušati da se vratim ovde na Instagram, ne zato što sam dobro, da budem vedra, srećna i bezbrižna (naročito za glupe ljude, koji nažalost postoje), već jednostavno da bih sebi skrenula pažnju. Nije da me Instagram može ko zna koliko odvratiti, kada u sebi imaš srce i dušu u komadićima (Violante je moj spas svaki dan), ali može za to malo da me natera da razmišljam o lakšim stvarima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Virginia Mihajlović (@virgimih)

– S obzirom na to da će se uvek naći neko ko će pokušati da sudi s komentarima “Izgubila je tatu, a već se smeje”, “Stavlja priče na Instagram, ja nisam mogao ni da ustanem iz kreveta” – „Vidi koliko je boli, već je našminkana i dobro se oblači” i mogla bih da nastavim… Samo znajte da me vaše kritike ne dodiruju.

– Ogromna praznina koju osećam je tu, ona živi u meni, ne daje mi trenutke mira, i neće biti osmeha na fotografiji, ili fotografije postavljene ovde, da definišu moje stanje duha, neka to bude jasno . Plačem, ali onda sam “prinuđena” da obrišem suze, i nosim osmeh, jer ja imam ćerku koja zaslužuje da ima srećnu majku uprkos svemu.

– Biće teško, ali učiniću sve da svojoj ćerki pružim najlepše detinjstvo koje je ikada mogla da sanja, baš kao ono koje sam imala sa mamom i tatom. Trudiću se da osetim bol iznutra i da se pokažem srećnim čak i ako je sve razbijeno iznutra. A ja imam (skoro) muža koji posle svega što je prošao pored mene i moje porodice, zaslužuje više od bilo koga ženu koja je u stanju da plače, da sebi da oduška, da pati, ali da se onda vrati i nastavi da živi. Jer život je nešto drugo, i uprkos tome što vam ovde pokazujem, oduvek, moj život bez filtera, uvek sam radije zadržavala patnju za sebe i tako ću nastaviti. Ovde ga nikada nećete videti. Sve vas volim – napisala je Virdžinija Mihajlović.

Bonus video:

 Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar