Evo ko će biti PRVI SVEDOK u slučaju hirurga sa VMA: Tereti se da je brutalno pretukao suprugu pred decom

Stravičan slučaj porodičnog nasilja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Nikola Ostojić (48), hirurg sa VMA, koji se tereti da je brutalno tukao suprugu I. O. (42) 27 dana u porodičnoj kući u Zemunu, u pritvoru je već dve nedelje, a naredne nedelje bi trebalo da počne ispitivanje svedoka u ovom slučaju.

– Trebalo bi da počne ispitivanje svedoka, a prvi svedok je kućna pomoćnica. Vrlo je moguće da će ispitivanja početi od ponedeljka – rekao je izvor iz istrage ovog slučaja.

Navodi da je Nikola u sobi u Okružnom zatvoru sa tri cimera i da dane provodi na lekovima za smirenje.

– On je stabilan, svestan je posledica dela koje je počinio. Normalno rezonuje i redovno uzima terapiju jer ima bolest kože pristiju na rukama. Takođe redovno uzima lekove za smirenje, jer pritvor nije njegovo prirodno okruženje. Brat mu redovno dolazi u posetu, bila mu je i sestričina, a ima i sestru u Švajcarskoj koja planira da dođe – kaže izvor.

Inače, supruga I. O. (42) je imala operaciju pre 10 dana i nakon što je izašla iz bolnic preuzela je brigu o troje maloletne dece.

– Ona je imala operaciju lakta, bila je na ortopediji i puštena je iz bolnice. Sa njom je njihovo troje maloletne dece – rekao je izvor iz istrage slučaja.

Nikola je, kako se sumnja, zlostavljao I. O. 27 dana, a navodno su sve posmatrala deca. Za to vreme, hirurg sa VMA je bio na bolovanju.

– On nije radio mesec dana, bio je na bolovanju, jer ima bolest zbog koje mu krvari koža na prstima i izgubio je osećaj u rukama – rekli su za medije.

Treći osnovni sud u Beogradu odredio je 3. februara pritvor do 30 dana Ostojiću.

Pritvor mu je određen po zahtevu nadležnog Tužilaštva, a kako boravkom na slobodi, ne bi ponovio delo uticao na svedoka, kao i zbog uznemirenja javnosti i zaprećene zatvorske kazne, saopšteno je.

O slučaju hirurga koji je osumnjičen da je brutalno pretukao I. O. u porodičnoj kući u Zemunu oglasilo se Treće osnovno javno tužilaštvo u kojem je saslušan.

– Nikola Ostojić uhapšen je 2. februara od strane PS Zemun po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva zbog sumnje da je od početka januara do početka februara u više navrata svoju suprugu šutirao nogama u telo i glavu i udarao rukama, te je udarao raznim predmetima kojima joj je naneo teške telesne povrede, davio je kablom, čupao za kosu, pretio, ponižavao i vređao, a povrede joj je naneo u predelu glave, butina, vrata, trupa, ruku, polomio joj je 4 rebra i levu laktičnu kost i naneo teške telesne povrede. Osumničeni se branio ćutanjem – saopštili su iz tužilaštva.

BONUS VIDEO



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar