NIKAD viđene slike Vesne Zmijanac i Kemiša: Evo kako su bili SREĆNI, a ovo niko ne zaboravlja (FOTO)

Posle tri godine, par se rastao i ostao u skladnim odnosima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: N. Kostic/Printscreen/Instagram/Shutterstock/Ilustracija

Nekadašnji supružnici Vesna Zmijanac i Miroljub Aranđelović Kemiš u braku su proveli tri godine, a retka fotografija sa njihovog venčanja sada je ugledala svetlost dana.

Posle tri godine, par se rastao i ostao u skladnim odnosima.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели estradnimuzickivremeplov (@estradnimuzickivremeplov)

Nakon razvoda, Vesna je uplovila u brak sa Vladom Jovanovićem, sa kojim je dobila ćerku Nikoliju, dok je Kemiš započeo romansu sa Zoricom Brunclik, sa kojom je i danas u srećnom i skladnom braku.

– Za mene su to bile lepe godine. On je bio sjajan suprug, ali naš brak nije imao perspektivu. Sve što je lepo kratko traje i brzo prođe. Bio je to jedan turbulentan period u našim životima. Bili smo mladi i ostala je lepa uspomena – rekla je Vesna jednom prilikom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели estradnimuzickivremeplov (@estradnimuzickivremeplov)

O razlogu njihovog razvoda i danas se spekuliše, a priča se, što je i harmonikaš jednom prilikom i rekao, da je za kraj njihovog braka kriva Zmijančeva nevera. Navodno ga je prevarila sa kolegom Bosancem.

– U to vreme, Dragan Stojković nam je bio kućni prijatelj i on je zaista jedini čovek u koga ne bih posumnjao da bi mi se ikada mešao u brak, a naknadno sam saznao da je u oktobru pretprošle godine (1985) već bio sa Vesnom, kao i posle toga. U novembru sam se sporazumno rastao s Vesnom Zmijanac, saznavši za njene mnogobrojne avanture, naveo je aranžer u pismu za javnost koji je objavljen u jednom nedeljniku.

BONUS VIDEO:



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar