Na Svetog Jovana joj pretio da će je UBITI: NASTRADALA žena iz Grocke se požalila svekrvu

Otac policajca je odmah reagovao, te je snajku vratio kod njenih roditelja, gde je živela u poslednje vreme

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Društvene mreže, Ilustracija

U beogradskom predgrađu Grocka 28-godišnji policajac ubio je svoju 20-godišnju suprugu, a potom je presudio i sebi.

Komšije i prijatelji mladog bračnog para ostali su u šoku posle ove tragedije, a za medije otkrivaju šta se dešavalo samo par dana pre zločina.

– Policajac je pre nekoliko dana pretio ženi pištoljem, govorio joj je da će je ubiti. Ona se tada uplašila i pozvala svekra i ispričala mu šta se desilo i da muž hoće da je ubije, kažu za medije, komšije.

Otac policajca je odmah reagovao, te je snajku vratio kod njenih roditelja, gde je živela u poslednje vreme.

Ovo je za medije potvrdila i majka žrtve koja je otkrila da se sve to desilo 20. januara, nakon što mu je prvi put rekla da želi da ga ostavi.

– Čuo sam da je policajca otac tada kritikovao, pa čak i tukao. Mladi policajac u našem kraju važi za dobrog momka, finog i kulturnog. Ova mala mu je bila prva ljubav, mnogo ju je voleo. Verovatno je od te bolesne ljubavi svašta pomišljao. Ovo je velika tragedija, jadna deca i njihovi roditelji, pričaju komšije.

Inače, kako su mediji ranije pisali, policajac je ženu zatvorio u kuću, a kako ona to nije mogla da podnese, zatražila se razvod. Na dan ubistva našli su se kako bi porazgovarali o rastanku, a ubijena devojka je bila sigurna da joj muž neće nauditi.

Kako je drugarica ubijene ispričala za Kurir, znala je da policajac maltretira ženu i da nisu u dobrim odnosima, ali da mu je ubijena verovala.

– Bila je sigurna da je nikada ne bi povredio, zato je i istupila, mislila je da nikada ne bi stvarno povukao taj obarač. Rekli su nam da su se glasno svađali pre zločina, a da je ona krenula da viče kad je videla da je pištolj uperio u nju,  kaže nam žrtvina prijateljica.

Inače, ubijena mlada žena imala je dve sestre od kojih je jedna umrla pre nekoliko godina. Ova tragedija je ostavila veliku bol u porodici, a prijatelji kažu da ne znaju kako će se oporaviti od novog udarca.

BONUS VIDEO:Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar