Anđela ne sluti šta joj se sprema: Đuričićeva će se suočiti s GORKOM ISTINOM, u sve umešani Zvezdan i ONA

Drama u Zadruzi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Zvezdan Slavnić pokušavao je Jovani Tomić Matoroj da objasni osećanja koja ima prema Anđeli Đuričić, a ona je odlučila da večeras sa njom obavi ozbiljan razgovor i na surov način joj saopšti da se ne nada da će ponovo biti u vezi.

– Ja se sklonim i neću da joj pravim haos – rekao je Zvezdan.

– Kad je bilo sa Aleks izolacija, ona je rekla da igraš igru – dodala je Matora.

– Rekao sam joj sinoć da ništa nije igra, Ana da nije došla bili bismo zajedno… Pitala me je da li imam emociju, rekao sam da imam, da bih je poljubio sad, sve sam rekao baš iskreno. Ona non stop priča da mi je greška, nešto što sam napravio je greška, nije ona – govorio je Zvezdan.

– Ja ću da joj objasnim da ste pokušali – poručila je Matora.

– Bilo mi je krivo kad sam je gledao da jeca i da se povredi. Odeš, smiriš se, baš mi je krivo. Ja njoj juče kažem da nije bila igra, uradio sam veliku stvar, kakva igra? Meni je sad prioritet da Ana bude normalna, ne muvam se sa njom. Ja i dalje imam lepo mišljenje o njoj, mlada je i lepa. Ja sam njoj poslednji put rekao da popričamo, ona je sutra rekla da nema ništa. Ona je mene sačekala sinoć, pitala me neke stvari. Meni je ista emocija kao tad što je bila, samo sad ne razmišljam o tome jer ne želim da se mesec dana desi nešto što ne zaslužuje – pričao je Slavnić.

Foto: Printscreen/Youtube

– Pa ja i imam emocije i neću zbog Ane. Ako je lakše da joj kažem da me ne zanima, okej, ali ja imam emociju i neću da budem ni sa kim ovde. Kad izađem da li ćemo da se čujemo, ne znam. Meni nije u glavi da se mirim sa Anom, samo da bude dobro – govorio je Zvezdan.

– Treba da kažeš da emocija nije približna kao što je njena, jer bi onda ostao sa njom. Pričaću ja sa njom i biću surovija – rekla je Matora.

– Ona napravi da ti imaš emocije, ali nećeš zbog Ane – rekla je Jovana.

BONUS VIDEO



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar