Otkriven IDENTITET devojke koja je nađena u lokvi krvi kod Kaća: Imala vidljive povrede GLAVE

Nakon što je hospitalizovana, oglasila se PR služba Kliničkog centra Vojvodine povodom stanja devojke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Devojka koja je kod Kaća, na putu Zrenjanin-Novi Sad, nađena juče nešto posle 17 časova, kako Telegraf saznaje, zove se Tina D. (23) i iz Đurđeva je.

– Nju su pored puta zatekla dva muškarca i ona je bila u polusvesnom stanju. U jednom momentu pokušala je da pobegne, ali nije imala snage pa je pala. Na lice mesta ubrzo su stigle patrole policije i Hitna pomoć. Tina je u teškom stanju prevezena na odeljenje reanimacije sa povredama glave. U međuvremenu je, kako se saznaje, prebačena na neurologiju, ali zbog težine i prirode povreda nije ispitana. Uviđajem na licu mesta utvrđeno je da nema elemenata saobraćajne nezgode, a delo još uvek nije kvalifikovano, a nisu utvrđene ni tačne okolnosti kako je došlo do povrede. Tina ima krivični dosije i od ranije je poznata policiji. Policijska uprava nije izdala zvanično saopštenje povodom ovog događaja – saznaje se.

Nakon što je hospitalizovana, oglasila se PR služba Kliničkog centra Vojvodine povodom stanja devojke pronađene pored puta kod Kaća.

– U Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine dana 5 februara 2023. godine primljen je pacijent NN ženska osoba. Pacijentkinja je dovežena vozilom Hitne pomoći u pratnji lekara. Dovezena je u teškom opštem stanju, bez svesti sa vidljivim znakovima krvarenja. Odmah po prijemu preduzete se reanimacioni postupci, a u trenutku ovog izveštavanja sprovodi se dodatna dijagnostika i intenzivan konzervativni tretman – saopštila je PR služba KCV.

BONUS VIUDEO:Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar