Snimak masovne tuče 15 ŽENA u avionu šokirao internet: Jedna završila golih grudi (VIDEO)

Navodno je izbila svađa između dve porodice nakon što je jedna majka zamilila drugu putnicu može li da zameni sedište sa njenim detetom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Twitter/@avia_pro

Let iz Salvadora za Sao Paolo u Brazilu pretvorio se u haos nakon što je u četvrtak u avionu “Gol erlajnsa” izbila masovna tuča između 15 žena koje su jedna drugu šamarale i vrištale pred ostalim zapanjenim putnicima.

Na snimku iz aviona se vidi kako se žene bore i čupaju za kosu dok posada pokušava da ih razdvoji. U jednom trenutku tuča je postala toliko agresivna da je jednoj od žena ponestalo majice i morala je rukama da pokrije grudi.

Navodno je izbila svađa između dve porodice nakon što je jedna majka zamilila drugu putnicu može li da zameni sedište sa njenim detetom, koje ima posebne potrebe. Ali kada je njen zahtev odbijen, razbesnela se i počela da napada putnicu, prenose lokalni mediji.

Svađa je brzo eskalirala i završila masovnom tučom između dve grupe žena.

Šokantni snimak pokazuje kako žena sa kovrdžavom kosom pokušava da skoči na sedište iza nje kako bi stigla do drugog putnika – samo da bi je zaustavila stjuardesa.

Za nekoliko sekundi druga putnica vrišti i nasrće na jednu ženu, vuče je za kosu i neprekidno je šamara, a u isto vreme je još jedna žena čupa za kosu, koja ubrzo shvata da je u ovom haosu ostala golih grudi.

Tuča je izbila dok su putnici čekali da polete sa aerodroma Baija, a stjuardese su uspele da izbace grupu od 15 putnika iz aviona, koji je na kraju poleteo sa skoro dva sata zakašnjenja.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Jutarnji.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar