Da li ste čuli za “box bob” frizuru? Glavni je trend među SLAVNIMA, a evo u čemu je trik

Bob se ponovo vraća u velikom stilu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Bilo bi potpuno pogrešno reći da je bob izašao iz mode. Štaviše, godinama unazad važi za najpopularniju frizuru, a razloga za to je nekoliko – izgleda chic i nije zahtevan za održavanje.

Zapravo, čini se da se jedna frizura posebno izdvojila jer ima sličan efekat facelifta, odnosno čini kosu podmlađenom, zdravom, a licu vraća mladolikost i svežinu.

Nakon vladavine stepenastog i oštrog boba, ali i fen frizure u stilu 90-ih i dugih pramenova koji su privremeno kratku kosu bacili u senku, bob se u 2023. ponovo vraća u velikom stilu. Ako je verovati nagađanjima stručnjaka za negu lepote, titula najpoželjnije frizure u narednim mesecima pripašće takozvanom ‘box’ bobu.

Foto: Shutterstock

Reč je bob frizuri koja prema pravilima seže do brade, a vrhovi su vrlo tupi i stanjeni, kako bi se stvorila iluzija kutije po kojoj je frizura i dobila ime.

Drugim rečima, box bob bi trebalo da ima što četvrtastiji oblik i što više volumena.

– Nedavno primećen kod Kristen Bel i Kristine Riči, box bob je verzija klasične bob frizure koja predivno pristaje svima s tankom i retkom kosom, dajući kosi, koja inače izgleda spljošteno, teksturu i punoću –  pojasnila je frizerka Nikol Peti.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Elle

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar