Kolorado potpisao za Partizan, pa poslao poruku: “Nadam se da ću dugo igrati ovde” (VIDEO)

Kolorado (24) je igrač kolumbijske Kortulue, a poslednje tri sezone igrao je na pozajmicama u Deportivu iz Kalija i Sao Paolu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Twitter/Partizan

Sportski direktor Partizana Ivica Kralj izjavio je da je uveren da će kolumbijski fudbaler Andres Kolorado da bude veliko pojačanje za “crno-bele”.

Kolorado će igrati na pozajmici u Partizanu u narednih godinu dana. On je danas promovisan kao pojačanje kluba iz Humske.

– Očekujem da će da bude veliko pojačanje. Apelujem na navijače Partizana da imaju strpljenja za Kolorada, ali ne sumnjam da će nam dati kvalitet i da će naši mladi fudbaleri imati šta od njega da nauče. Želim da se zajedno radujemo uspesima Partizana – rekao je Kralj na konferenciji za novinare u Beogradu.

– Mi smo mesecima pratili veliki broj igrača. Dobro smo analizirali Kolorada. Njega krasi agresivnost i dobro čitanje igre – dodao je Kralj.

Kolorado će u Partizanu nositi dres sa brojem 13.

– Očekujem da ću svojim iskustvom i igrom pomoći Partizanu. Zahvalan sam na mogućnosti koja mi je pružena da igram u ovako velikom klubu. Nadam se da ću igrati dugo godina u Partizanu. Biće mi motiv više da dobro igram za Partizan, pošto sam prvi Kolumbijac u ovom klubu – rekao je Kolorado.

On je imao ponude iz Argentine, ali je odlučio da nastavi karijeru u Partizanu.

– Nisam mogao da odbijem ponudu Partizana, pošto želim da se dokažem u Evropi. Partizan je poznat klub u Južnoj Americi. Znam da se Partizan i Zvezda bore za prvo mesto u Srbiji. Znam kakav je rivalitet dva kluba, ali verujem da će Partizan da dobije naredni derbi – rekao je Kolorado, koji je priznao da je jedan deo prošle godine propustio zbog povrede i dodao da jedva čeka da zaigra za Partizan.

Kolorado (24) je igrač kolumbijske Kortulue, a poslednje tri sezone igrao je na pozajmicama u Deportivu iz Kalija i Sao Paolu. Za reprezentaciju Kolumbije prošle godine odigrao je jednu utakmicu i postigao je jedan gol.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar