Ustaški i promuslimanski mediji: Odlično što su opozicioni huligani izazvali “kaos u Skupštini Srbije”

Zadovoljno trljaju ruke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/RTS2, Printscreen, Ilustraciaj

U Skupštini Srbije danas je došlo je do incidenta kada su nakon skandiranja poslanici opozicionih stranaka prekinuli obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

U incidentu su učestvovali poslanici Dveri, Narodne stranke i DSS-a, koji su skandiranjem ometali Vučića i govorili “Izdaja”, a zatim su krenuli ka predsedniku, da bi se, kako se čini, i fizički obračunali sa njim.

Ustaški i promuslimanski mediji u Zagrebu i Sarajevu raduju se ovoj slici koju su opozicioni huligani napravili u srpskom parlamentu i sada zadovoljno trljaju ruke.

Oni su odmah, koristeći situaciju, počeli sa objavljivanjem vesti nazivajući haotičnom situaciju u Narodnoj skupštini Srbije.

Foto: Printscreen

Radost koju su podelili ne očiglednja te putem svojih medija u Zagrebu i Sarajevu poručuju da je odlično što su opozicioni huligani izazvali “kaos u Skupstini Srbije”,  te da je to znak da će Srbija biti slaba, a što se njih tiče to je uvek odlično!

Foto: Printscreen

Tužno je to što srpska opozicija i kada ima priliku da nešto učini za Srbiju, uradi upravo suprotno, ponizi je i daje materijal onima koji jedva čekaju da je vide slomljenu. Ipak, neće uspeti, jer Srbija nije više slaba, ima leđa i kičmu, i više ni pred kim ne spušta glavu iako se kako regionalni mediji, tako i opoozicioni hiligani nadaju suprotnom.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar