BRUTALAN odgovor Vučića: Vi govorite o kapitulaciji, a ćutali ste kad su nam ubijali i proterivali narod

Za mene kao predsednika Srbije Ustav je Sveto pismo, kapitulacija i predaja nisu opcija, rekao je Vučić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/RTS1

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je svima onima koji su danaa pokušali da naprave cirkusku predstavu u Skupštini Srbije iznoseći transparente, umesto da govore o situaciji sa kojom se susreće naša zemlja:

– Pošto sam danas prisustvovao nažalost cirkuskoj predstavi umesto ozbiljnog pristupa rešavanja našeg problema jer je svako želeo da se uslika sa nekim imbecilnim transparentom ovde, reći ću narodu da ne bi pomislili da krijem nešto. Na jednom piše “izdajnik”. Ne znam da li su mislili na sebe kada su ga držali ili na koga. Držali su transtarente sa likom Olivera Ivanovića na kojem je pisalo “odgovaraćete”. Odgovaraće oni koji su Oliveru pomagali i kad je bio u zatvoru i kad je bio van zatvora i njemu i njegovoj porodici? – upitao je Vučić i dodao:

– Ja sam svog sina u zatvor poslao kod Ivanovića i da prenese poruku i da ga pozdravi i za razliku od svih vas koji to nosite pomagao i njemu i njegovoj porodici. Da vam kažem umesto pristojnosti laž je nečije srednje ime. Držali su transtaprente kao da su na stadion doslii, kao da je 27. mart otprilike “ne ultimatumu, ne kapitulaciji”. To mi vi kažete koji ste pustili iz zatvora 1.800 albanskih terorista na čelu sa braćom Mazreku?! To mi vi kažete! Kurti je samo usput bio tamo, to mi vi kažete koji ste ćutali ko zaliveni 2004. kada su nam tukli, ubijali i proterivali narod i spaljivali crkve i manastire. To mi vi kažete koji ste išli na pergovore sa Albancima i kao rezultat tih pregovora bio je proglašenje nezavisnosti Kosova, a tada ste jedni otišli u Rumuniju da se sakrijete, a drugi se sakrili iza mitinga i preduzeli ništa. To mi vi kažete i pričate o kapitulaciji, čoveku koji se sve vreme protiv toga borio, koji je došao i na taj miting da bi pokazao da je protiv vaše kapitulacije i koji se uvek borio za svoj narod na KiM i koji je uvek bio uz svoj narod na KiM kao i danas, ali koji dobro zna i šta je interes našeg naroda na KiM i cele naše Srbije – rekao je predsednik Srbije i nastavio:

– Moje je da čuvam decu ove zemlje i da čuvam majke, žene, sestre, ćerke, da čuvam budućnost ove zemlje i to ću da radim, ali ako dođe do toga “Kosovo” u UN ili ne, za razliku od vas, za mene kao predsednika Srbije Ustav je Sveto pismo, kapitulacija i predaja nisu opcija. Između svog ostanka na vlasti u mandatu koji mi je Ustavom zagarantovan i koji ne možete da skratite, smanjite i promenite znam šta mi je činiti jer ne postoji izbor Vučić ili Srbija, Vučić je uvek na strani Srbije, izabraću Srbiju, a Vučić nije važan. Živela Srbija, predaja nije opcija! – završio je predsednik Srbije obraćanje.

Posebnu sednicu Skupštine Srbije o KiM, na kojoj prisustvuje i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, možete pratiti u našem BLOGU UŽIVO.

BONUS VIDEO:



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar