Evo zbog koliko NOVCA je ubijen vlasnik menjačnice: Ubica skinuo torbicu s mrtvog Jovana i POBEGAO

Ubica je, kako se saznaje, pobegao sa oko dva miliona dinara koliko je bilo u torbici žrtve

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Jovan Janićijević, vlasnik menjačnice iz Novog Sada koji je ubijen pre tačno nedelju dana u naselju Veternik u Novom Sadu, na sastanak sa ubicom je poneo dve torbice sa novcem, od kojih je jednu, kako se sumnja, ubicao uzeo i pobegao, saznaje Kurir.

– U jednoj su bile novčanice u dinarskoj protiv vrednosti, koju je Jole držao kod sebe i koju mu je ubica oteo. Međutim, u drugoj je bilo duplo više novca u evrima, ali napadač to nije video jer je bila na zadnjem sedištu auta i nju je policija pronašla prilikom uviđaja – kaže naš izvor.

Stežu obruč

Ubica je, kako se saznaje, pobegao sa oko dva miliona dinara koliko je bilo u torbici žrtve, ali policija je preko video snimaka prepoznala počinioca i pitanje je dana kada će biti uhapšen.

Naime, sigurnosne kamere koje pokrivaju deo naselja u kom je ubijen Janićijević, snimile su svaki detalj napada na njega, pa tako i ubicu koji je telo vlasnika menjačnice prvo premestio sa vozačevog na suvozačevo mesto, a onda izneo iz automobila i ostavio pored.

– Na kamerama se jasno vidi da je ubica visok čovek, od skoro dva metra, srednjih je godina, oko 45 i ima tetovaže po telu – kaže naš izvor i dodaje da je osumnjičeni dobro poznat policiji i javnosti u Novom Sadu, a potiče iz imućne porodice.

Janićijević je, kako je Kurir prvi pisao, poznavao svog ubicu i verovao mu. Na njegov poziv Janićijević je došao na sastanak kako bi mu pomogao da razmeni pare, ali je završio sa više od 20 uboda nožem po telu.

Sečivo pod grlo

– Ubica je seo u auto i mirno se pozdravio sa Joletom. Samo mu je u jednoj sekundi stavio nož pod grlo i tražio da mu preda torbu. Jovan je to odbio. Tada je usledio prvi ubod, Jole je pokušao da se odbrani, ali bezuspešno – podseća naš izvor.

Janićijević je, inače, sa ubicom otišao da se nađe oko 17 časova, a njegovo telo u lokvi krvi skoro tri sata kasnije pronašao je prolaznik.



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar