Ponovo se upleli u LAŽI! Blateći Vučića, ustaški portal obavlja prljavi predizborni posao za Mila (FOTO)

Nastavljaju prljavu kampanju protiv Vučića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug-AP/Darko Vojinovic/Printscreen/Shutterstock/Objektiv/Ilustracija

Od ustaša ništa novo, ponovo su sami sebe upleli u svoje laži, ali pored svega toga, nisu se libili da napadnu Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića.

Ustaše svakog dana pohrle da nađu razlog ili bar nešto što liči na razlog kako bi blatili Vučića, a sada su izvor za to našli i u Crnoj Gori, dok traje predizborna kampanja.

Hrvatski portal, bez ikakvih valjanih dokaza, Vučića je dovela u vezu sa Abazovićem, optužujući zapravo srpskog predsednika da preko njega pokušava da okupira vlast u Crnoj Gori.

Poleteše ustaše u napad, ni trepnuli nisu, jer oni imaju jedan cilj – blatiti Vučića koji čuva Srbiju, koji čuva narod, nacionalne i državne interese.

Te tako nađoše sebi put, pa entuzijastično krenuše da rade prljav predizborni posao za Mila Đukanovića kod suseda u Crnoj Gori.

Naime, ustaški portal Dnevno.hr objavio je skandalozan tekst o Crnoj Gori i njihovom premijeru u tehničkom mandatu Dritanu Abazoviću, pod naslovom: “Izvršava Vučićeve naloge, okupirao je vlast”, Abazović politički i kazneno progoni bivše ministre: “Vlada je pala, a onda je smenjeni premijer predlagao smene”, opasno se kuva u Crnoj Gori, a u tekstu su iznete brutalne laži o predsedniku Vučiću.

Foto: printscreen

Prljava kampanja, koju vode mesecima protiv Vučića, ustaše je oslepila, ogluvela… nismo sigurni. Jer vide oni sve, osim istine.

A istina je jedna – Vučić ne izdaje nikom nikakve naloge, niti se upliće u nešto što ga se ne tiče, jer jedino šta ga zanima jeste ono što ponavlja konstantno – interesi Srbije i njenog naroda, naš državni uspeh, koračanje u svetlu budućnost, MIR I STABILNOST.

Ali ne vredi to ustaškim medijima objašnjavati, jer jasno je da će oni napadati Vučića dokle god se lavovski bori za Srbiju, te da im je konstantna meta upravo zbog toga.

Međutim, njihove laži su toliko bedne da se vrlo lako otkriju, a više ni sami ne znaju u kakve su se izmišljotine zapetljali.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar