Važno saopštenje Zvezde na dan utakmice sa Partizanom: Ovo svaki Delija MORA da pročita!

Veoma bitne reči objavljene na zvaničnom sajtu šampiona ABA lige

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP

Crvena zvezda se oglasila pred derbi.

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Partizan u petak od 19 časova u hali Aleksandar Nikolić u 21. kolu Evrolige.

Zvezdina se oglasila pred taj meč i saopštenje objavljemo u celosti i bez redakcijskih izmena.

– Dragi Zvezdaši,

Pred nama je utakmica 21. kola Evrolige u kojoj ćemo po prvi put biti domaćini gradskom rivalu. Za Crvenu zvezdu ovo u poslednjih 10 godina od kako nastupamo u Evroligi, nije ništa veći ili manji izazov ili utakmica od nekih koje smo organizovali u prošlosti sa velikim uspehom i bez najmanjeg incidenta.

Rekord Beogradske Arene koji je i dalje na snazi, brojne velike utakmice i izazovi sa kojima smo se suočavalk u obe beogradske (gradske) dvorane u kojima smo bili domaćini, i na kojima nije bilo ni najmanjeg problema. Zato u petak navijajmo za našim, fokusirajmo se na Crvenu zvezdu i dešavanja na parketu. Nemojte nasedati na bilo kakve provokacije, jer pojedinci možda upravo to imaju za cilj.

Crvena zvezda je deo evroligaške porodice već punu deceniju, i pokazala je na više načina da joj je tu i mesto! Zato, ne dajmo povoda nikome da stvara lažnu sliku o Crvenoj zvezdi! Navijajte fer, sportski i podržavajte naš klub!

Nemojte bacati bilo kakve predmete na teren, nemojte bacati ništa ka bilo kome, nemojte vređati bilo koga, ni sudije ni članove delegacije gostujućeg kluba, i nemojte pridavati pažnju nikome i ničemu osim onome zbog čega ćemo se svi okupiti u petak – a to su košarka i dešavanja na parketu!

300 pristalica KK Partizan biće smešteno na gornji nivo tribine D. Za sve koji su ušli (omogućeno unošenje jednog bubnja i jedne zastave), gostujući klub je kupio ulaznice i dostavio tražene lične podatke. Oko tog dela biće postavljena „tampon zona“ od pripadnika Policije, Žandarmerije i bezbednosnih službi. Kamere će pre i tokom utakmice snimati sva dešavanja u dvorani.

VAŽNA NAPOMENA: Svi vlasnici sezonskih karata KK Crvena zvezda za tribinu D, ulaze u dvoranu na ulaz Tribina C. Svi ostali vlasnici sezonskih ulaze u halu prema standardnom rasporedu.

Jos jednom apelujemo na sve da dođu znatno ranije u halu, jer će na ulazima biti sprovodena rigorozna kontrola.

Pošaljimo u petak uvece iz hale „Aleksandar Nikolić” sliku koju je Crvena zvezda slala većnebrojeno puta u Evropu i svet, u kojoj su u centru pažnje dobra košarka i ispunjene tribine, uz atmosferu i naše navijače koju malo koji klub u svetu može sebi da proušti!

Pokažimo u petak zašto smo Crvena zvezda, najveći klub na ovim prostorima – u svakom smislu!

KK Crvena zvezda Meridianbet.

Bonus video:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar