Urnebesni odgovor takmičara iz slagalice: Navijač Partizana vešto isprozivao Zvezdu na kvizu! (VIDEO)

Drugi meč ovog ciklusa između Mihaila Tomića i Dobrivoja Avramovića je prikazao veoma napet, zanimljvi duel

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/YouTube

Superciklus Slagalice je doneo “bitku” između “večitih”, a izgleda kao da ovaj kviz ne može da prođe bez ovih klubova. Pa je tako i u 158. ciklusu viđemo pominjanje Crvene zvezde, ali u malo drugačijem kontekstu.

Naime, drugi meč ovog ciklusa između Mihaila Tomića i Dobrivoja Avramovića je prikazao veoma napet, zanimljvi duel. Do poslednjih trenutaka se nije znalo ko će proći dalje i to je uspeo crveni takmičar, Dobrivoje koji je slavio sa 236:208, ali je njegov odgovor postao hit na društvenim mrežama.

Tokom poslednje igre “Asocijacije”, Dobrivoje je već imao izglednu prednost, kada je počeo da otvara polja g kolone. Prva asocijacija je bila “Bar – Bari”, potom i “Tokio – Kjoto”, a onda je treća bila “Sodoma i Gomora”, kada je Dobrivoje okušao sreću sa odgovorom – Crvena zvezda, očigledno aludirajući na gradove Bari i Tokio, gde je Zvezda osvajala titule Evropskog i Svetskog šampiona.

Nije bio u pravu, a društvenim mrežama se brzo proširio ovaj snimak uz šaljive komentare. Krajnje rešenje te kolone je bilo “Dva grada”, dok je finalno rešenje bilo “Priča”.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar