Vara muža sa SVEKRVOM: Sve je počelo strastvenim POLJUPCEM, sada je muči jedan problem

Ispovest jedne žene šokirala internet

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

– Imam strastvenu aferu sa svojom svekrvom i bojim se da će moj suprug to saznati. Prošle godine smo se on i ja preselili kod njegovih roditelja kako bismo bili zajedno u karantinu, i kako bi nam oni bi mogli pomoći oko dece – napisala je jedna žena za britanski tabloid The Sun.

Uvek je bila u dobrom odnosu sa svojom svekrvom i mogla je otvoreno pričati o svemu s njom, a kada joj je svekrva priznala da je homoseksualna, ostala je iznenađena.

Tada ju je poljubila i tako je započela njihova afera. Njeni osećaji prema svekrvi sada rastu i ona ne može da se odluči s kim želi da bude.

– Znate da će vaš muž saznati i da će to uništiti ne samo vaš odnos s njim, već i odnos s majkom i celom vašom porodicom. Biće skrhan što su ga dve osobe koje voli i u koje ima najviše poverenja na svetu izdale – posavetovao ju je psiholog, i dodao:

– Njegova majka se možda obratila vama radi utehe, ali ohrabrite je da nađe podršku negde drugo. Da li zaista mislite da vaša veza ima budućnost? Ako ne, možda je najbolje prestati odmah.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Večernji.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar