Ubili ga dok je DETE sedelo na zadnjem sedištu: Likvidiran muškarac u Ljubljani, bio u sukobu s kavčanima

Žrtva je ležala je nasred ulice, dok je maskirani počinilac navodno dugo čekao na ulici

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

U pucnjavi u Ljubljani ubijen je 34-godišnji muškarac, a policija još uvijek traga za počiniocem, javljaju slovenački mediji. Ubica je visok oko 170 centimetara, ođeven je u tamnu odeću te je maskiran. S mesta događaja u ljubljanskom Viču pešice je pobegao prema Rožnoj dolini.

Policija je na mestu zločina pronašla veću količinu novca. Ubijeni 34-godišnjak iz Ljubljane nije bio slučajna meta jer je na njega pucano još u aprilu 2020. godine. Tada je bio naoružan i uzvratio je.

Kako je na konferenciji za novinare rekla predstavnica za odnose s javnošću Aleksandra Golec, policija je juče oko 15 sati obaveštena o incidentu na području Viča u kojem je jedna osoba povređena.

Policija je na licu mesta zatekla teško povređenog muškarca, koji je od zadobijenih povreda ubrzo preminuo na mestu. Muškarac je povređen vatrenim oružjem, objavila je Policijska uprava Ljubljana.

Prema izjavama očevidaca, žrtva je navodno upucana ispred maloletnog deteta koje je sedeo na zadnjem sedištu.

Žrtva je ležala je nasred ulice, dok je maskirani počinilac navodno dugo čekao na ulici. Kako nezvanično saznaje Večer, ubijeni je bio u sukobu sa slovenačkim delom kavačkog klana.

BONUS VIDEO



Izvor: Adria.tv

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar