Planirali svadbu, pa doživeli nesreću: Slavna glumica i njen partner imali sina koji je OSTAO SIROČE

Glumica je u trenutku smrti imala tek 36 godina, a njihov sin godinu dana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Kolumbijsku glumicu Adrijanu Kompos domaća publika je upoznala u hit španskim serijama kao što su “Luna“, “Ljubav na prodaju“, “Zoro“, “Plamen ljubavi“, “Viktorija“…

Svojom lepotom i talentom brzo je privukla veliku pažnju medija i publike širom sveta. Njen uzlet u karijeri prekinula je kobna noć u novembru 2015. godine, kada je sa verenikom Karlosom Rinkonom sela u automobil.

Prema pisanjima stranih medija, njih dvoje su se uputili u obliazak zemljišta, koje su nameravali da kupe i na istom izgrade kuću u kojoj bi živeli nakon venčanja, koje se bližilo. U povratku su žurili da se vrate u Medeljin svom jednogodišnjem sinu koji je bio bolestan i čuvala ga je Karlosova majka.

Međutim, u Antiokiji su doživeli saobraćajnu nezgodu i sleteli u reku Kauku. Javnosti je saopšteno da je Karlos zaspao za volanom i izgubio kontrolu nad vozilom, što je uzrokovalo da automobil sleti u reku, niz provaliju duboku 25 metara. Sve se odigralo oko šest časova ujutru, a njih dvoje ostali su na mestu mrtvi.

Glumica je u trenutku smrti imala tek 36 godina, a njihov sin godinu dana.

Adrijana i Karlos su u tom periodu planirali i venčanje. Jedno vreme su bili razdvojeni, a onda su odlučili da svojoj ljubavi daju još jednu šansu. Kamposova je tokom života dobila nekoliko nagrada za svoju glumu, a bila je poznata i po svom humanitarnom zalaganju i radu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar