PUN DOSIJE ubijenog razbojnika sa Karaburme: Miroslav pre 31 godinu osuđen za ubistvo, odležao samo DVE

Svojevremeno je hapšen i zbog napada na službeno lice, razbojništvo, nasilničko ponašanje, nedozvoljenu proizvodnju, nošenje, držanje i promet oružja i ekplozivnih naprava

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MUP

Miroslav M. (64) koji je sinoć ubijen nakon policijske potere na Karaburmi pošto je sa obližnje benzinske stanice ukrao 5.000 dinara, svojevremeno je osuđen za ubistvo na 14 godina, a kako se saznaje, odslužio je samo dve godine zatvorske kazne.

Prema saznanjima, ovaj muškarac ima debeo dosije, među kojima je i ubistvo iz 1992. godine. Zbog tog ubistva on je osuđen na 14 godina robije, međutim, odležao je samo dve?!

Svojevremeno je hapšen i zbog napada na službeno lice, razbojništvo, nasilničko ponašanje, nedozvoljenu proizvodnju, nošenje, držanje i promet oružja i ekplozivnih naprava.

– Sinoć je policija imala sve zakonske uslove za upotrebu vatrenog oružja i reagovali su maksimalno profesionalno – kaže izvor.

Podsetimo, pucnjava se dogodila u Ulici Salvadora Aljendea na Karaburmi, sinoć oko 21.35 sati. On je prethodno novac ukrao sa male benzinske stanice uz pretnju pištoljem. Radnik sa pumpe dao mu je novac iz kase kojeg je u tom trenutku bilo oko 5.000 dinara. Razbojnik se dao u beg, a nakon što ga je policija identifikovala on je podigao pištolj i uperio u policajce uz rečenicu: “Šta ćemo sad?”, nakon čega je u njega ispaljeno tri hica.

BONUS VIDEOIzvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar