Mlada majka zavela dečaka, a on hteo da se UBIJE: Pre mračnog OBRTA mislio je da je dobio “džekpot”

Maloletnik je, kako je rečeno na sudu, zbog cele situacije postao emocionalno nestabilan.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Facebook

Majka troje dece koja je navela 15-godišnjeg dečaka na s*ks nakon što mu je dala marihuanu i alkohol pošteđena je zatvora.

Nikol Lajns (28) iz Kenta u Engleskoj, pozvala je tinejdžera u svoju porodičnu kuću da je uteši kada se oseća uznemireno. Dala mu je kanabis i alkohol i ubrzo su postali intimni. Dečak je tada verovao da je „dobio džekpot” i da je „zaljubljen” u nju.

Ali nakon što je Lajns prijavio policiji, otkrio je da se osećao „iskorišćenim“ zbog njenih postupaka. Iako je policija sumnjala u ovaj slučaj, nije uspela da pronađe dokaze o eksploataciji sve dok ih sam dečak nije obavestio o zločinu.

Na sudu je Lajns priznala dve tačke za s*ksualnu aktivnost sa detetom, tri tačke za posedovanje nepristojnih slika deteta koje je zavela i snabdevanje i posedovanje droge. Osuđena je na dve godine zatvora, ali je kazna preinačena na dve godine uslovno.

Dečak je, kako je rečeno na sudu, zbog cele situacije postao emocionalno nestabilan.

– Odnos je bio veoma emotivan i nestabilan, postao je suicidan ili je barem izražavao samoubilačke misli i misli o samopovređivanju – naglasio je tužilac Džej Patel.

Sudija Rupert Lou označio je Nikoline postupke kao “ozbiljne s*ksualne delikte”, ali je bio ubeđen da ona nije predator i da ju je dečak “jednokratno privukao”. Ona je plakala na optuženičkoj klupi kada joj je sudija rekao da se iz poruka vidi da su bili privučeni jedno drugom.

Takođe je naglasio je da je dečak zaljubljen i da mislio da je “sve bilo super”. U retrospektivi, osećao se ‘iskorišćenim’ i pretrpeo je značajnu uznemirenost i stres kao rezultat nepromišljene veze.

– Krivi vas, i to s pravom, jer ste punoletni – rekao je sudija.

Nakon hapšenja, Lajns je detektivima priznala s*ksualnu vezu, objašnjavajući da ju je “privukao dečak” i da je “znala da je ono što radi pogrešno, ali da je on stalno ‘prilazio’ njoj”.

Ona je negirala da mu je dala drogu, osim što je sa njim delila kanabis, rečeno je sudu. Takođe je izgledala vidno uznemireno tokom sudske rasprave.

Na sudu je otkriveno da je Lajns imala teško detinjstvo i da je zavisila od socijalne pomoći, kao i da je kasnije pretrpela ozbiljne zdravstvene i mentalne komplikacije. Koristila je kanabis, alkohol i MDMA, a i sama je bila veoma ranjiva osoba.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Jutarnji.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar