“Kad ne mogu da se suprotstave Vučićevoj politici, NAPADAJU DECU”: Selaković o linču protiv Danila

Kako je istakao, ako postoji nešto oko čega Srbi mogu da se usaglase, jeste to, da se u nečiju porodicu ne dira

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Tanjug-AP

Govoreći o najnovijim napadima na sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Danila Vučića, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković kaže da je u pitanju skandal. Kako ističe, u medijima se pojavila vest da će Danilo doći u Republiku Srpsku, što nije smelo da se dogodi, jer tako nešto ugrožava njegovu bezbednost.

– Otišao je u privatnom svojstvu. Da vi objavljujete u sredstvima javnog informisanje, sa svim podacima… mesto ulaska, izlska, tačke gde će boraviti, vi crtate toj osobi metu. Ja mogu da nagađam koji su motivi u pitanju, ali činjenica jeste da kada ne možete da se suprotstavite Vučićevoj politici, napadate decu – rekao je Selaković.

Smeta im poseta Hilandaru, pa onda odlazak Danila Vučića, komentarisao je Selaković, dodajući da je sve koordinirano.

– Ovo nije prvi put, da taj napad prvo krene iz medija u okruženju, pa se onda preuzima u Srbiji, to rade tajkunski mediji, i time pokazuju koliki su politički liliputanci. Hajde, izađite sa rezultatima, tražite da vas građani podrže… Uverili su se da to ne mogu, i sada pokušavaju da lome Vučića, napadajući članove njegove porodice. Oni Danila napadaju, i meni je to razlog više da podržim Vučića i budem njegov saborac – dodao je.

Kako je istakao, ako postoji nešto oko čega Srbi mogu da se usaglase, jeste to, da se u nečiju porodicu ne dira.

– To što je Danilo Vučić prisustvovao proslavi dana RS, izlazi diplomatska nota, u vrlo bliskom vremenskom redosledu… – rekao je Selaković.

Problem je Vučić, jer je Vučić podigao Srbiju na nivo samostalne, suverene i nezavisne države, i zato se napada i on i njegova porodica, kaže Selaković.

BONUS VIDEOIzvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar