Dnevni horoskop za 15. januar: Ribe, postavite poslovne prioritete, Vage, pokažite svoja osećanja

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Ovan

Uko­li­ko da­nas bu­de­te sklo­pi­li ne­ki do­go­vor, on bi ka­sni­je mo­gao da se me­nja. Par­t­ner vam je veo­ma po­sve­ćen i uži­va­te u le­pom od­no­su s njim. Lju­bav­ni aspe­k­ti su vam ma­k­si­mal­no na­klo­nje­ni. Sklo­ni ste ale­r­gi­ja­ma.

Bik

Mo­že­te da oče­ku­je­te da će­te uspe­ti da do­đe­te do ra­zre­še­nja si­tua­ci­je ko­ja vas mu­či na po­slov­nom po­lju. Ne­ma­te po­ve­re­nje u par­t­ne­ra i va­ša ve­za po­la­ko, ali si­gu­r­no ula­zi u ozbi­lj­nu kri­zu. Po­ve­ća­j­te unos vi­ta­mi­na.

Blizanci

Sre­ć­ne oko­l­nos­ti vas oče­ku­ju. Uspe­će­te da ostva­ri­te ono što ste ima­li u pla­nu u ve­zi s po­slom. Ni­je vam baš po­vo­ljan dan za lju­bav. Uko­li­ko ste u ve­zi, mo­gli bi­ste da ima­te ne­su­gla­si­ce s par­t­ne­rom. Ima­te mno­go ene­r­gi­je!

Rak

Da­j­te sve od se­be da bu­de­te ra­cio­nal­ni kad do­no­si­te no­ve po­slov­ne odlu­ke, ne­mo­j­te da po­dle­že­te emo­ci­ja­ma. Mo­gu­će je da va­še ne­po­ve­re­nje pre­ma vo­lje­noj oso­bi uno­si ve­li­ki ra­zdor u vaš od­nos. Pro­ble­mi sa uri­nar­nim tra­k­tom.

Lav

Ako že­li­te da pos­ti­g­ne­te po­slov­ni uspeh, po­tru­di­te se da po­ka­že­te da ste spre­m­ni da vred­no ra­di­te. Mo­gu­će je da će­te re­ši­ti da pre­ki­ne­te ve­zu ko­jom ni­ste za­do­vo­lj­ni. Va­ma tr­plje­nje ni­je ja­ča stra­na. Ne­r­v­ni si­stem je ose­tljiv.

Devica

Ima­te veo­ma do­bre mo­gu­ć­nos­ti za pro­me­ne na po­lju po­sla. Oče­ku­je vas po­vo­ljan pe­riod. Pri­že­lj­ku­je­te ve­zu u ko­joj će­te ima­ti iskre­nu obos­tra­nu lju­bav s par­t­ne­rom. Tra­ži­te pra­vu lju­bav. Po­ve­di­te ra­ču­na o bo­lo­vi­ma u le­đi­ma.

Vaga

Ima­te po­dr­šku da ostva­ri­te po­slov­ne ci­lje­ve ko­ji su vam va­žni. Mo­že­te da oče­ku­je­te da će­te uspe­ti u svo­jim na­me­ra­ma na ovom po­lju. Spre­m­ni ste da po­ka­že­te svom par­t­ne­ru iskre­na ose­ća­nja. Pri­ja vam fi­zi­č­ka ak­ti­v­nost.

Škorpija

Izbe­ga­va­j­te ve­ća ula­ga­nja ili po­slov­ne ri­zi­ke jer bi­ste mo­gli da ima­te gu­bi­t­ke to­kom da­na­šnjeg da­na. Po­ka­ži­te vo­lje­noj oso­bi svo­ju spre­m­nost da se po­sve­ti­te od­no­su. Izbe­ga­va­j­te unos al­ko­ho­la i opi­ja­ta.

Strelac

Mo­že­te da oče­ku­je­te ma­nji ko­n­fli­kt s na­dre­đe­ni­ma. Da­na­šnji dan vam ni­je po­vo­lj­no pos­ta­vljen za po­sao. Ose­ća­te se usa­mlje­no i ni­je vam la­ko da ostva­ri­te po­znan­stvo s ne­kim ko vam od­go­va­ra. Ču­va­j­te bu­bre­ge.

Jarac

Ima­te dos­ta oba­ve­za i ni­je vam ni­ma­lo la­ko da se or­ga­ni­zu­je­te na pra­vi na­čin ka­ko bi­ste sve za­vr­ši­li na vre­me. Ako že­li­te da ostva­ri­te ne­ko no­vo po­znan­stvo, po­tre­b­no je da bu­de­te ma­lo otvo­re­ni­ji. Imu­ni­tet vam je osla­bljen.

Vodolija

Mo­gu­će je da će­te ima­ti ko­m­pli­ka­ci­je na po­slu u na­red­nom pe­rio­du. Dos­ta to­ga vas op­te­re­ću­je. Sa­svim neo­če­ki­va­no do­la­zi do po­znan­stva sa oso­bom či­ja bli­zi­na u va­ma bu­di no­ve že­lje. Mo­gu­ća je ari­t­mi­ja.

Ribe

Vre­me je da dru­ga­či­je pos­ta­vi­te po­slov­ne prio­ri­te­te i da se pri­pre­mi­te za pe­riod pro­me­na. Vo­lje­na oso­ba po­ka­zu­je da je spre­m­na da vam te­ra inat do kra­j­njih gra­ni­ca, što vam se ne do­pa­da. Ne izla­ži­te se pre­ve­li­kom na­po­ru.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, stil.kurir.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar