Otkriće PRAVU ISTINU: DNK koji je nađen ispod noktiju Ivane sa Zvezdare na veštačenju

Ivanino beživotno telo pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen

Albanac J. G, prijatelj Ivane Krivokapić koja je nađena mrtva u zaključanom stanu na Zvezdari, prema prvim nezvaničnim informacijama sumnjiči se za njeno ubistvo, njegov DNK nađen je na njenom telu, ali pravu istinu bi trebalo da pokaže DNK koji je nađen ispod njenih noktiju.

– Zaista je još uvek rano bacati sumnju na bilo koga kao potencijalnog ubicu, jer se čeka rezultat DNK koji je nađen ispod njenih noktiju. Obzirom da je imala modrice i podlive na rukama, ona se branila od svog dželata, te se pretpostavlja da bi taj uzorak mogao da otkrije ko joj je presudio. Na njenom telu jeste nađen DNK koji pripada J. G. ali to za sada ne znači ništa – rekao je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Prvi detalji iz istrage pokazali su da je ubijena tako što ju je jednom rukom davio, a drugom začepio nos.

Takođe, iz obližnjeg objekta kamere su kobnog dana snimile Ivanu i mladića kako idu ka zgradi u kojoj ona živi. I veštačenje baznih stanica potvrdilo je da je J.G. bio pored devojke u trenutku smrti.

– On je ubrzo napustio Srbiju i veruje se da se krije u Crnoj Gori. Policiji je zapao za oko kada se obratio pokojnoj Ivani na društvenim mrežama, a kada su istražitelji hteli da obave razgovor sa njim nije više bio dostupan. Od samog početka smo znali da je zločin počinio neko ko je poznavao Ivanu – kaže sagovornik iz policije.

Oproštaj

Na dan kada je njeno telo pronađeno on je u statusu na Fejsbuku napisao: “Anđele moj. Čisto ne mogu da vjerujem da se tebi ovo desilo. Bićeš u mom srcu zauvjek. Neka ti je crna zemlja laka duso moja.. R.I.P Ivana Krivokapic”.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Podsetimo, Ivanino beživotno telo pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice. Što sve ukazuje da se do poslednjeg daha borila za život.

BONUS VIDEO:Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar