Čuveni reditelj je bivši muž Nede Ukraden: Dobili su ćerku, a na sahranu mu nije otišla (FOTO)

Inače, Neda i Milan su se upoznali kada je ona imala 18 godina, dok je on bio 14 godina stariji od nje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/RTV Pink

Pevačica Neda Ukraden decenijama je na domaćoj javnoj sceni, a nedavno je objavila svoju autobiografsku knjigu i otkrila nepoznate detalje iz svog života.

Poznato je da Neda ima ćerku Jelenu koju je dobila u braku sa čuvenim rediteljem Milanom Bilbijom. Neda je sa njim bila u braku 10 godina nakon čega su se razveli, a ona je jednom prilikom govorila o braku i otkrila da li bi mogla ponovo da se uda.

– Da nemam ovu pamet, mogla bih. Ali kažem, probala sam, videla sam, nije mi išlo, shvatila sam negde da ja nemam tu šta da tražim, da ću biti nesrećna. U početku su svi puni razumevanja, svi nas zavole zbog toga jer smo intrigantne, sa ekrana, fine, zgodne, atraktivne, erotične, neurotične. I onda kreće stvarnost i razotkrivanje, pa se počinju dešavati drame, koliko si spreman, pažljiv, taktičan, odgovoran, savestan i koliko si prijatelj, toliko veza funkcioniše. Ukoliko to krene u sujetu, dokazivanje, onda ne fukcioniše. Reč je o tome da li imaš saveznika, prijatelja, partnera, ili imaš nekog kome se ti dokazuješ. Klasični sudija za prekršaje koji te saslušava – prepričala je Neda svoje iskustvo.

Inače, Neda i Milan su se upoznali kada je ona imala 18 godina, dok je on bio 14 godina stariji od nje. Na tviteru se pojavila njihova zajednička fotografija iz mlađih dana, na kojom su sa ćerkom.


Bilbija je preminuo pre šest godina, a ona je jednom prilikom izjavila da nije mogla da mu ode na sahranu jer je u tom trenutku morala da čuva unuke koji su bili mali pa je sa njima ostala kod kuće.

BONUS VIDEO:Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar