Čim je Aleksandra tetovirala OČI krenuo je PAKAO: Tatu majstor je upropastio, evo kako sada živi (FOTO)

Kada je i njeno mentalno zdravlje počelo da se pogoršava, devojka je odlučila da pokrene onlajn prikupljanje sredstava za lečenje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Instagram/anoxi_cime

Aleksandra Galuška je istetovirala beonjače pre nekoliko godina. Kao rezultat toga, skoro je izgubila vid.

Šest godina nakon nesrećnog događaja koju je izveo Pjotr A., doneta je presuda.

Aleksandra je postala poznata 2016. godine, kada je devojka odlučila da potpuno tetovira beonjače. Iako je Aleksandta mnogo puta ponovila da se ideja o neobičnoj tetovaži pojavila pre susreta sa poznatim reperom, mediji su joj dali nadimak „popkina obožavateljka“. Usled neuspešnog tetoviranja Aleksandra je izgubila vid na jednom oku, a na drugo vidi samo delimično, piše ofeminin.pl.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @anoxi_cime


– Obavestila sam tatu majstora da sam izgubila vid na desnom oku, ali me je on uverio da ne treba da brinem ni o čemu, da je sve u redu. Sve vreme kasnije me je ubeđivao da je procedura urađena kako treba – rekla je Aleksandra u programu “Alarm”.

Kada je i njeno mentalno zdravlje počelo da se pogoršava, devojka je odlučila da pokrene onlajn prikupljanje sredstava za lečenje.

Galuška je 2021. odlučila da tuži Pjotra A., koji joj je izazvao ozbiljne zdravstvene probleme. Portal Naš grad Varšava javio je da je u tom slučaju doneta nepravosnažna presuda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @anoxi_cime

Skoro šest godina nakon podizanja optužnice, 20. decembra 2022. godine, Okružni sud u Varšavi prvostepeni je izrekao kaznu za Pjotra A. On mora da plati Aleksandri. 150.000 zlota (skoro 4 miliona dinara) odštete i obavlja društveno koristan rad 30 sati mesečno godinu dana.

Galuškin advokat smatra da je kazna, po njegovom mišljenju, neadekvatna krivičnom delu. Ranije je objavljeno da će žrtva tražiti milion poljskih zlota na ime odštete od Pjotra A.

BONUS VIDEO:

 Izvor: Objektiv.rs, najžena.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar