Tri žene ubile muževe kao u najgorim HOROR filmovima: Kuvale ih, ZABETONIRALE, zalivale omekšivačem

Najozlaglašenije supruge

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Facebook/Shutterstock/Masa Badjun/Objektiv/Ilustracija

Tri žene i majke u 2022. godini dobile su “titulu” ubica, a najintrigantniji slučaj bio je ubistvo Ivana Stojanovića u selu Veliko Trnjane kod Leskovca.

Za dva u ovom selu pronađena su dva beživotna tela supružnika Biljane i Ivana Stojanovića. Telo žene pronađeno je u štali na jastuku i belom čaršafu, a istraga je potvrdila da je Biljana izbršila samoubistvo tri godine nakon što je ubila svog muža i zabetonirala ga u istoj šupi u buretu koje se nalazilo iza pregradnog zida te prostorije.

Foto: Objektiv.rs, Privatna arhiva, Facebook

– Nakon što su porodica i prijatelji sahranili Biljanu pronalazak tela njenog supruga bio je ispraćen sirenama, kada je i celo selo saznalo da je Ivanovo telo bilo zabetonirano u prostorijama porodične kuće – podseća izvor.

Nije poznato koliko je tačno Ivanov leš bio zabetoniran u kući, ali Ivan je u Velikom trnjanu poslednji put više tri godine ranije.

Nesreći čovek je radio u inostranstvu, u Rusiji i tamo je bio godinama, ali se pre tri godine vratio. Međutim, od kako je prešao granicu gubi mu se svaki trag. Za to vreme Biljana je njihovoj porodici i prijateljima govorila da ih je napustio i da se neće vratiti, a to je ono što je na nju bacilo najveću sumnju.

Policija se ubrzo otvrdila da je Biljana jedina koja je mogla da počini ovo ubistvo, kao i da nije imala saučesnika.

Jezivo ubistvo u Zrenjaninu

Na možda i monstruozniji način od Ivana ubijen je Slađan Perić kome je supruga Tereza presudila testerom, odsekla mu genitalije i, prema rečima njihovih komšija, to kasnije skuvala.

Foto: Facebook

Ovo jezivo ubistvo dogodilo se 11. maja ove godine u Zrenjaninu. Meštane naselja u ovom gradu u kom su živeli Srđan i Tereza ovaj zločin je šokirao.

Terezin bivši, ipak, ispričao je da je znao da imaju problema i da Tereza nije bila stabilna. Ono što je bilo najmonstruoznije od svega, ali što nije zvanično potvrđeno, je da je Tereza ceo zločin “obavila” dok je njena ćerka bila u kući.

Tereza se nalazi u pritvoru i sudi joj se za krivično delo teško ubistvo.

Crna Jasmina

Jasmina S. (44) iz Lazarevca početkom marta ove godine je nasmrt izbola supruga Sinišu u njihovom stanu i nekoliko dana njegovo telo krila u spavaćoj sobi. Ona je kasnije pokušala i sebi da oduzme život kada je prerezala grkljan, ali su joj u bolnici spasili život i odatle je odvedena pravo u pritvor.

Foto: Facebook

Motiv zločina za nije utvrđen, ali se spekuliše da je osumnjičena, supruga uhvatila u prevari, kao i to da je navodni motiv bio to što su deca više volela Sinišu nego nju i da ona to nije mogla da podnese.

Njih dvoje su imali troje dece, a najstariji sin je nakon zločina ispričao da ne želi više da čuje za nju.

– Ona mi je zagorčala život. Mogu vam reći da me je rodila, ali ona mi nije majka već monstrum. Nikada više ne želim da je vidim – rekao je on nakon zločina.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar