Uhvatio ženu u akciji sa KOLEGOM na bizaran način: Odjednom se pojavio sa NOŽEM, nisu znali da ih SLUŠA

Muž je već neko vreme bio sumnjičav i samo je čekao dokaz pre nego što je pojurio da se obračuna

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Alistair Heap / Alamy / Profimedia

Jedan Slovak završio je u britanskom zatvoru jer je prvo na čudan način uhvatio ženu u preljubi, a zatim ljubavnika pojurio nožem.

Dok je bio na poslu, 47-godišnji doseljenik Marek (prezime nije objavljeno) čuo je preko bebi monitora u spavaćoj sobi da ga žena vara, piše slovački portal Novi čas. Otrčao je kući da uhvati ljubavnike, ali je u naletu besa zgrabio kuhinjski nož i sada se zbog toga našao pred sudom.

Marek je, kako pišu slovački mediji, pre 12 godina otišao iz domovine u Englesku u potrazi za boljim životom nakon što se razveo. Tamo se oženio sa Ljudmilom i u braku su već 11 godina. Međutim, ona je navodno započela aferu sa njegovim kolegom.

To je trajalo više od pet meseci i Marek je bio sumnjičav zbog poruka na njenom telefonu, ali je ipak želeo da uhvati par na delu. Uspeo je u tome 31. oktobra, kada je u devet ujutro krenuo na posao, dok ga je spavaćoj sobi zamenio kolega.

Tada ih je kamera za bebe povezana sa Marekovim telefonom uhvatila u akciji. Neverna žena ju je okrenula ka zidu, ali je zaboravila da isključi zvuk. Zahvaljujući tome, Marek je odmah znao šta se dešava i otrčao je kući.

Nije ih zatekao u spavaćoj sobi, pa je pretražio kuću. Ljubavnik je uspeo da pobegne kroz baštu i zaključao se u auto. Tada je Marek na putu ka dvorištu zgrabio kuhinjski nož i potrčao za njim, ali na kraju ipak nije uspeo da ga povredi.

Međutim, sama pretnja oružjem bila je dovoljna da se protiv njega pokrene krivični postupak.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Cas.sk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar