Jokić se zagrevao, a onda se pojavio Divac: Ono što je usledilo, Nikola ni zbog koga drugog ne bi uradio!

Divac uživao u partiji najboljeg igrača na svetu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/José Luis Villega

U noći između utorka i srede sastali su se Sakramento Kingsi i Denver Nagetsi, ujedno bila je to prilika da legendarni centar Vlade Divac pruži podršku Nikoli Jokiću.

Bivši generalni menadžer Kingsa imao je priliku da pozdravi i uruči par saveta sjajnom srpskom centru, nakon čega je mogao da sedne i uživa u magiji koju pruža Somborac, koji je treću godinu zaredom u trci za najkorisnijeg igrača lige.

Inače, kako prenose američki mediji, Jokić je u jednom momentu čak prekinuo zagrevanje iz poštovanja prema velikanu srpske košarke, pa mu je odmah potom prišao i razgovor je mogao da počne.

Taj detalj mnoge je oduševio!

Što se tiče same utakmice… Denver je slavio rezultatom 113:106, a dvostrukom osvajaču MVP nagrade je nedostajao jedan skok za novi tripl dabl. Za 37 minuta na parketu imao je učinak od 20 poena, 11 asistencija i 9 skokova. Utakmica je bila interesantna i neizvesna od samog starta, Sakramento je kontrolisao rezultat sve do sredine poslednje deonice kada Denver, prvi put još od početka utakmice, dolazi do prednosti. Odlučujuću razliku prave Nagetsi na nešto više od minut i po do kraja utakmice, kada prave seriju 11:2 i odlaze na plus devet. Zahvaljujući Nikoli Jokiću, tim iz Kolorada mirno privodi utakmicu kraju i uspeva da dođe do jako bitne pobede koja ih ostavlja na prvom mestu Zapadne konferencije. Najefikasniji u ekipi Denvera bio je Porter Junior sa 30 poena, Džamal Mari je dodao  25. Na druoj strani Foks je ubacio 26 poena.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar