“Znala je neke stvari koje nije trebalo”: Progovorile komšije devojke koja je pronađena MRTVA na Zvezdari

Istraga će utvrditi sve detalje ove velike misterije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Facebook, Objektiv.rs/Stefan Kojic, Ilustracija

Porodica I. K. (26) koja je za vikend pronađena mrtva u iznajmljenom stanu u beogradskom naselju Zvezdara neutešna je, a danas se očekuju rezultati obdukcije, koja će rešiti misteriju i utvrditi da li je devojka ubijena ili nije.

Podsetimo, mrtvu I. K. zatekla su njena braća, koja su na poziv njenih roditelja došla da provere šta se s njom dešava, jer im se nije javljala. Devojka je zatečena bez znakova života u zaključanom stanu, na vratu je imala modrice. Ono što je posebno zabrinjavajuće jeste to da su joj pantalone bile otkopčane, a bluza skinuta. Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju sa toksikologijom kako bi se razjasnilo kako je tačno preminula.

Meštani vojvođanskog sela odakle je preminula devojka, kažu da se njena porodica vratila u nedelju iz Beograda i da im nije do života od kad su saznali da im nema miljenice.

– Oni sada ne znaju ni šta će sa sobom, ni gde su, ni kada će im dete biti sahranjeno, a kamoli zašto se i kako dogodila iznenadna smrt – kaže za Kurir jedan od meštana i dodaje da je I. K. bila pametna i lepa devojka, kao i da je želela da napravi nešto od svog žiovta, pa je tako uporedo radila i studirala.

– Roditelji I. K. su slomljeni od bola. Ono što znamo jeste da je njima rečeno da se sumnja da je u pitanju ubistvo, po svemu što su inspektori tamo zatekli. Spominje se i mogućnost da je devojka saznala nešto što nije trebalo, da se skrivalo, oko robe u obližnjem magacinu, te da je nekom to možda predstavljalo strah da će biti otkriven. O čemu je tačno reč, niko još ne zna – pričaju komšije.

Kako tvrde meštani ovog sela u Vojvodini, nikome nije jasno kako je došlo do tragedije.

– Bila je primerena i nije pravila probleme. Čuli smo da je bila zaključana, a da ključeva nema. Oko vrata navodno ima podlive i modrice, a nađena je sa raskopčanom odećom na krevetu – pričaju komšije i dodaju da ne znaju da li je imala momka.

Istraga će utvrditi sve detalje ove velike misterije.

– Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju sa toksikologijom kako bi se razjasnilo kako je tačno devojka preminula. Kada su istražitelji vršili uviđaj tada su uzeti DNK tragovi, otisci koji su nađeni u stanu – kaže izvor iz istrage i nastavlja:

– Zgrada u kojoj je nađena mrtva devojka nema video-nadzora, ali zgrada koja se nalazi tik do nje ima kamere, pa su tako uzeti video-zapisi koji će utvrditi ko je sumnjiv ulazio u zgradu, a da je povezan sa devojkom.

BONUS VIDEO:Izvor: Kurir

Komentari (1)

  1. Naša policija je izuzetno uspešna, sposobna i dobro rade svoj posao. Sudstvo je katastrofalno i verovatno u saradnji sa advokatima biznisiraju.

    Odgovori

Ostavite komentar