Spremio svadbu za 12 sati i rasplakao svet: Muka ga je naterala, ali njena reakcija vredi hiljadu reči

Rej je 29. novembra prišao svojoj verenici Norini, koja je ležala u postelji, poljubio je i rekao joj: "Danas se venčavamo"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/wsaz.com

Da život može da priredi neočekivane situacije i učini da počnemo drugačije da gledamo na njega, dokaz je jedan par koji je nedavno stao na ludi kamen i dokazao da je ljubav iznad svega, pa čak i iznad bolesti.

Rej i Norina, sada već pod zajedničkim prezimenom Navaro, unazad nekoliko meseci su planirali venčanje, ali Norina bitka sa rakom debelog creva ih je sprečila u tome. Međutim, nakon njenog nedavnog pogoršanja bolesti i hospitalizacije, gde je završila na intezivnoj nezi, verenik je presekao.

Posle razgovora sa onkologom, Rej je znao da mora nešto da učini. Nije nije mogao, ali ni želeo da se odvoji od Norine, te je noć proveo spavajući kraj nje u bolničkom krevetu. A onda se desio ključni trenutak. Rej je 29. novembra prišao svojoj verenici Norini, koja je ležala u postelji, poljubio je i rekao joj: “Danas se venčavamo”.

Foto: printscreen/wsaz.com
Foto: printscreen/wsaz.com
Foto: printscreen/wsaz.com

Dvanaest sati kasnije, osoblje Hjustonske bolnice odvezlo je Norinu u bolničku kapelu u blistavo beloj venčanici, dok se budući muž potrudio da za 12 sati organizuje sve što je potrebno, od cveća, fotografa, dekoracije, pa sve do gostiju koji su otkazali sve svoje obaveze kako bi prisustvovali ovom iznenadnom venčanju.

– Svi su se uključili i okupili, trudeći se da imam najbolje venčanje ikada. Nije moglo biti savršenije – rekla je Norina, dok je Rej izjavio da je samo želeo da svojoj verenici da zavet na večnu ljubav.

– Trebalo mi je više od toga da budem njen dečko ili verenik – rekao je on.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar