Boston slavio u najvećem derbiju NBA lige: Janis razmontirao Golden Stejt!

Naših košarkaša sinoć nije bilo na parketu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP

Nastavio se i košarkaški karavan u NBA ligi, gde je odigrano pet utakmica. Od srpskih košarkaša niko nije bio na parketu, iako je za to jedini priliku imao Boban Marjanović čiji je Hjuston savladao Finiks sa 111:97.

Iako je bilo samo pet mečeva, NBA publika je mogla da vidi dva “derbija”. Jedan stari, “večiti”, između Bostona i Los Anđeles Lejkersa, dok je drugiji nešto novijeg tipa i predstavlja duel Golden Stejta i Milvoki Baksa.

Filadelfija i Sakramento su otvorili veče, Seventisikersi su ubedljivo i slavili (123:103), gde je najvažniju ulogu imao Džoel Embid sa 31 poenom i sedam skokova, dok ga je u stopu pratio Džejms Harden.

U meču Milvokija i Golden Stejta, domaćin je uspeo da neutrališe najveću pretnju, Stefa Karija, zaustavio ga je na samo 20 poena, što je bilo dovoljno za pobedu – 128:111. Kod Baksa je najbolji bio upravo Janis Adetokumbo sa 30 poena, dok je Bobi Portis dodao 25.

Boston je posle produžetka savladao Los Anđeles Lejkerse sa 122:118, gde je najbolji bio Džejson Tejtum sa 44 poena, dok su kod Lejkersa prednjačili Entoni Dejvis sa 37, te Lebron Džejms sa 33.

BONUS VIDEO:

Željko ljut zbog dve kobne greške igrača Partizana: Ovo se dešava iz meča u meč!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar