Vlahović odlazi iz Juventusa nakon godinu dana: Bajern, Arsenal i Mančester stoje u redu

Očekuje nas zanimljiv prelazni rok

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FSS

Juventus je ponovo na udaru, navodno su pronađeni dokumenti koji potvrđuju mnoge finansijske malverzacije tokom pandemije, zbog čega je kompletna uprava podnela ostavke.

Ozbiljnost situacije je na zabrinjavajućem nivou, a to potvrđuju i glasine da bi Juventus mogao da se  nađe u novom problemu i da bude prinuđen da prodaje najbolje igrače, među kojima je i naš Dušan Vlahović.

Ovu vest plasirao je renomirani Bild, koji se osvrnuo na glasine da bi mogao da pređe u Bajern Minhen, koji ga je ranije pratio.

“Bajern Minhen je na svojoj listi  zamenika za Roberta Levandovskog imao ime Dušana Vlahovića, ali u prošlosti. U ovom trenutku u klubu smatraju da je preskup u odnosu na svoje partije ove sezone. Ipak, Vlahović bi mogao da napusti Juventus zbog problema sa kojima se suočava klub”, piše Bild.

Prethodnih dana spekulisalo se da bi Arsenal mogao da krene po srpski tandem Vlahović-SMS, ali nije potvrđeno iz pouzdanijih izvora.

Takođe, Vlahovićovo ime se povezivalo sa Mančester junajtedom, a ne treba zaboraviti da je odlaskom Kristijana Ronalda ostalo upražnjeno mesto u napadu ekipe Erika ten Haga.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar